Cum rezolvati problemele de incarcare ale Samsung Galaxy Note 8?

Cum rezolvati problemele de incarcare ale Samsung Galaxy Note 8?

0 Shares
0
0
0

In ciuda caracteristicilor sale excelente, Samsung Galaxy Note 8 a castigat reputatia negativa de a avea probleme cu incarcarea. Aceste probleme sunt in mod normal cauzate de cativa factori pe care trebuie sa ii stabiliti inainte de a gasi o solutie durabila a problemei. Pentru a rezolva problema, va trebui sa urmati o serie de pasi.

Pasul 1. Determinati daca problema provine de la incarcator

Primul pas spre rezolvarea acestei probleme este de a determina daca problema nu este de fapt din telefon, ci din incarcator. Pentru a determina daca problema provine de la incarcator, ar trebui sa incercati sa incarcati dispozitivul cu un alt incarcator Samsung.

Urmatorul pas va fi determinat de rezultatul primului pas. Daca telefonul se incarca cu un alt incarcator, va trebui sa aruncati o privire la incarcatorul dvs.; daca nu se incarca, atunci trebuie sa te uiti la dispozitivul tau sau sa-l vezi pe tehnician.

Pasul 2. Examinati incarcatorul si punctele de conectare

Acesta este urmatorul pas pe care trebuie sa-l faceti daca un alt incarcator poate incarca dispozitivul. Puteti incepe prin a va uita atent la portul USB al incarcatorului dvs. pentru a vedea daca cablul este bine conectat; il puteti elimina si il puteti reconecta pentru a vedea daca se va incarca.

Daca nu, incercati sa utilizati un alt cablu pe incarcator. In cazul in care dispozitivul dvs. se incarca, atunci va trebui sa cumparati un cablu nou. Daca un alt cablu bun nu functioneaza impreuna cu incarcatorul, este posibil sa fiti nevoit sa incercati un nou incarcator pentru dispozitivul dvs.

Pasul 3. Uita-te la portul de incarcare al telefonului

Aceasta este modalitatea de a vedea daca un alt incarcator aprobat de Samsung Galaxy Note 8 nu va incarca dispozitivul. Inseamna ca incarcatorul dvs. este probabil bun si problema este cu telefonul smartphone. Cand ajungeti la acest punct, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va uitati la portul de incarcare al Note 8.

Este posibil ca unele particule sa blocheze portul de conectare si sa impiedice incarcarea telefonului. Puteti sufla in port si incercati din nou incarcarea. Daca portul este curat si dispozitivul dvs. inca refuza sa se incarce, atunci problema poate fi o problema de firmware.

Pasul 4. Incercati sa schimbati telefonul in modul sigur

Acest pas are scopul de a determina daca incapacitatea de incarcare a telefonului dvs. este rezultatul unei aplicatii terta parte pe care ati instalat-o. Rularea telefonului intr-un mod sigur inchide toate aplicatiile terta parte si, daca telefonul dvs. se incarca in modul sigur, puteti fi sigura ca incapacitatea acestuia de a se incarca este ca urmare a unei aplicatii neprietenoase. Pentru a porni telefonul in modul sigur:

  • Opriti aparatul;
  • Tineti apasat butonul de alimentare pana cand pe ecran apare “SAMSUNG”, apoi eliberati;
  • Tineti apasata tasta de reducere a volumului imediat pana cand dispozitivul se termina din nou;
  • Eliberati tasta de reducere a volumului cand modul de siguranta este afisat in coltul din stanga jos al dispozitivului.

Incercati acum sa incarcati dispozitivul. Daca se incarca, este posibil sa resetati din fabrica dispozitivul pentru a sterge toate aplicatiile terta parte dupa ce ati facut backup pentru informatii importante.

Duceti telefonul in service

Dupa ce ati parcurs toate pasii de depanare si inca nu puteti incarca telefonul, atunci urmatoarea optiune este mergeti cu telefonul in service pentru a vedea daca este necesara o inlocuire mufa incarcare Samsung.

Cu siguranta, daca aceasta este problema, oricati pasi ati incerca, telefonul nu se poate incarca mufa fiind defecta, iar singura solutie consta in inlocuirea sa. Vestea buna este ca daca specialistii de la service nu sunt ocupati si daca au piesa pe stoc, in doar cateva minute pot inlocui mufa defecta cu o mufa incarcare noua.

0 Shares
You May Also Like