Ce accesorii puteti alege pentru telefoanele Huawei?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane au ales sa isi indrepte atentia spre Huawei in momentul in care au dorit sa isi inlocuiasca vechiul smartphone cu un dispozitiv mai nou si mai performant. In ultimii ani, Huawei a scos mereu pe piata dispozitive de cea mai buna calitate, la cele mai atractive preturi, asa ca este cat se poate de logica alegerea oamenilor.

Cele mai des achizitionate accesorii Huawei, sunt fara doar si poate husa Huawei si geamul de protectie pentru ecran.

Husa Huawei are in primul rand rolul practic de a proteja dispozitivul, dar aceasta poate sa fie si un accesoriu care sa ii ofere dispozitivului eleganta. Exista diferite tipuri de huse, de la carcase la flip cover, iar fiecare isi poate alege husa dorita. Acestea pot avea diferite culori si pot fi confectionate din diferite materiale.

In ceea ce proveste folia de protectie din sticla pentru ecran, aceasta nu permite ca display-ul sa se sparga in urma unei lovituri, insa protejeaza si impotriva unor factori precum praful sau murdaria.

Cu siguranta insa, cei care isi cumpara un dispozitiv de la Huawei isi doresc si alte accesorii, printre care i baterie externa. Huawei Power banck, cu o capacitate foarte mare de 20000 mAh, va poate incarca dispozitivul de mai multe ori in cazul utilizarii grele sau al calatoriei lungi. In plus, accesoriul respecta reglementarile din domeniul aviatiei, iar multe persoane il folosesc in avioane in mod liber.

Incarcatorul auto HUAWEI SuperCharge ™ este un alt accesoriu util pentru foarte multe persoane care isi aleg un smartphone de la acest producator, si care de regula petrec foarte mult timp cu masina in trafic. Cablulul USB de tip 1C 5A USB SuperCharge ™ este inclus,

care accepta atat incarcarea super-rapida de 5A, cat si transmisia de date USB 2.0.

HUAWEI Moonlight Selfie Stick este un alt accesoriu spre care foarte multe persoane isi indreapta atentia atunci cand isi aleg un smartphone de la acest producator. Designul minimalist cu lumina LED incorporata le permite utilizatorilor sa faca fotografii luminoase in conditii de lumina scazuta. Nu trebuie sa uitam faptul ca acest accesoriu este prevazut cu o telecomanda Bluetooth® rapida si stabila.

Castile sport HUAWEI Lite reprezinta o alta alegere populara in randul persoanelor care si-au ales un smartphone de la Huawei. Acestea ofera sunet stereo cu bas profund, au design magnetic pentru o portabilitate usoara.

Incarcatorul wireless HUAWEI reprezinta la randul sau o alta alegere inspirata pentru persoanele care isi doresc un smartphone de la acest important producator. Tehnologia HUAWEI, dezvoltata rapid, de 15W (maxim), le permite utilizatorilor sa se bucure de viteza de incarcare prin cablu, fara fir. Qi standard, identifica inteligent smartphone-urile, castile si alte dispozitive si ajusteaza automat puterea de iesire pentru a le incarca in siguranta.

HUAWEI FreeBuds Lite este o alta alegere populara a utilizatorilor de dispozitive Huawei. Driverele dinamice superioare si egalizarea echilibrata a sunetului ofera un sunet uimitor, cu inaltimi clare, alto natural si bas profund, precum si detalii mai bogate.

Designul ergonomic in ureche, silicon usor, moale si tencuibil cu piele, cu 3 perechi de casti inlocuitoare asigura purtarea confortabila si confortabila.

Asadar, atunci cand vine vorba despre accesoriile preferate de catre persoanele care detin un smartphone de la Huawei, cele enumerate anterior reprezinta o optiune pentru multi utilizatori.

0 Shares
You May Also Like