Cum alegem tricouri personalizate online?

0 Shares
0
0
0

Tricourile sunt un mijloc de marketing rentabil. Proprietarii de afaceri isi pot spori amploarea in mijlocul publicului tinta folosind tricouri. Dar, impreuna cu planificarea, este necesara si o executie la timp a strategiei.

Pentru aceasta, companiile uneori cauta servicii de profesionisti de imprimare online de tricouri online, de aceeasi zi. Serviciile de imprimare din aceeasi zi vin la indemana pentru promovarea urgenta a unui brand pe marginea unui eveniment. De fapt, multe astfel de ocazii determina afacerile si persoanele fizice sa caute servicii rapide de imprimare online.

Exista cu siguranta ocazii cand doriti ca un tricou sa poata fi imprimat imediat. De exemplu, daca aveti nevoie sa organizati o petrecere de afaceri pentru distractie imediat, puteti obtine un tricou pentru ocazia tiparita? Exista, de fapt, multe ocazii personale si comerciale care determina comanda imprimarii tricoului in aceeasi zi.

Odata ce era de neconceput datorita procesului de imprimare lunga a camasii. Dar datorita tehnicilor moderne de imprimare, acum este posibila. De fapt, multi indivizi si proprietari de afaceri isi fac tricourile imprimate pentru un eveniment. In plus, imprimarea online a tricourilor a facut mai usoara imprimarea pe aceeasi zi.

Multi oameni nu cred ca in aceeasi zi de imprimare on-line T-shirt este posibil. Dar acum este un fapt. Exista multe astfel de site-uri online. Una dintre conditiile pentru a obtine camasile tiparite atat de repede este ca trebuie sa plasati ordinea de imprimare inainte de ora 12 in aceeasi zi lucratoare.

Noile tehnici au facut procesul de tiparire un proces rapid. In mod normal, procesul de imprimare pe ecran nu dureaza prea mult. Este nevoie de doar cateva minute pentru a seta echipamentul de tiparire in pozitie.

In majoritatea cazurilor, timpul necesar pentru realizarea lucrarilor de arhitectura este de aproximativ 15 minute pentru un design simplu. Apoi, degresarea prin curatare a ecranului, acoperirea ecranului si apoi fixarea acestuia la presa poate dura 30 de minute.

Dar cand vine vorba de punerea in aplicare a tehnicii in practica, ar putea dura cateva ore. Totusi, in mod normal, intregul proces de imprimare este terminat in aceeasi zi. Dar cand comandati imprimarea online a tricourilor dvs., trebuie sa fiti speciali in privinta anumitor lucruri.

Luati in considerare aceste sfaturi utile atunci cand aveti nevoie de imprimarea online a tricoului in aceeasi zi, pentru a va bucura de cele mai tari tricouri personalizate.

Alegeti culori minime

Inainte de a plasa o comanda la un site pentru imprimarea online a tricourilor, evitati mai multe culori in ideile de design grafic  Imprimanta va dura mai mult timp pentru a seta mai multe culori, ceea ce devine un proces de lunga durata.

Numai o metoda de inalta calitate, care consuma mult timp, este, in general, utilizata pentru imprimarea tricoului daca sunt implicate mai multe culori. Prin urmare, pastrati utilizarea simpla a culorilor. Nu utilizati mai mult de doua culori. Daca exista doar un text de imprimat, procesul va deveni mai usor pentru a asigura livrarea la timp a tricourilor.

Verificati erorile

Inainte de a trimite proiectul pentru imprimare, asigurati-va ca l-ati verificat complet pentru orice erori de ortografie si gramatica. Numele companiei dvs., sloganul, etc trebuie sa fie perfect asa cum doriti pe camasa. Daca imprimanta semneaza greselile, va dura mai mult timp pentru a o corecta. Deci, verificati inainte de trimiterea camasii pentru imprimare.

Alegeti-va cu atentie materialul

Daca aveti nevoie de imprimarea rapida a tricoului online in aceeasi zi, alegerea materialului conteaza. O regula importanta aici este ca bumbacul este cel mai bun material pentru absorbtia cernelei tiparite.

Materialul poate fi un amestec de bumbac cu alt material. Dar calitatea imprimarii va fi mai buna daca procentul de bumbac este mai mare. Bumbacul face materialul mai gros, ceea ce este bine pentru mentinerea unei calitati bune de imprimare.

Cunoasteti metodele de imprimare

Inainte de a trimite comanda pentru imprimarea online a tricourilor, asigurati-va ca aveti o anumita perspectiva asupra diferitelor tehnici de imprimare. Exista in principal 5 astfel de tehnici. Acestea sunt Serigrafie, Imprimare & Broderie DTG, Imprimare Sublimare Dye si Imprimare Termica Transfer.

Fiecare metoda de imprimare are propriile sale merite si dezavantaje. Deci, stiti despre avantajele si dezavantajele pentru a face o decizie inteleapta de imprimare. Prin urmare, este prudent sa cercetati cu atentie optiunile de imprimare inainte de a stabili pentru o anumita tehnologie.

Alegeti metoda potrivita pentru tricourile albe

Daca doriti sa imprimati ceva pe tricouri albe sau pe tricouri personalizate, atunci este mai bine sa alegeti tehnica de imprimare pentru sublimarea dye-ului. Acesta este ideala pentru tiparirea de modele colorate pe tricouri la un cost mai mic.

0 Shares
You May Also Like

Cum alegeti sapca potrivita?

Cand vine vorba de alegerea palariei sau a sepcii perfecte, exista o multime de stiluri minunate din care…
5 Treninguri de Dama Deosebite

5 Treninguri de Dama Deosebite

Atunci cand vine vorba de alegerea articolelor de vestimentatie, cele mai multe femei aleg sa poarte diferite tinute…