Ce reprezinta taxele suplimentare impuse de companiile de mutari

0 Shares
0
0
0

In general, taxele suplimentare se aplica in cazul in care autorul cererii trebuie sa transporte marfuri din camion sau duba la domiciliu pe o distanta mai lunga decat este tipic. In mod normal, exista o limita de distanta intre parcarea camionului cu care se muta lucrurile si intrarea resedintei tale.

In cazul in care se depaseste aceasta limita, serviciile de mutari va vor percepe o taxa suplimentara. Intreaba-l pe autorul cererii cat de departe se vor efectua mutarile inainte de a aplica taxa de transport lung. In cazul in care sunteti preocupat de distanta, incercati sa negociati pretul, mai ales daca este vorba de umzüge lüneburg, dar numai dupa ce ati masurat exact distanta cu pricina.

Ati putea de exemplu sa ajutati impreuna cu cativa amici la caratul lucrurilor si atunci nu ar mai fi justificata taxarea suplimentara.

Serviciu de transfer

Aceasta este o taxa care se plateste atunci cand bunurile trebuie sa fie transferate intr-un camion mai mic, deoarece un vehicul mare nu poate avea acces la casa ta. Unele companii, daca stiu despre acest aspect din timp, nu va taxeaza suplimentar. Din nou, intrebati si negociati.

Mutari de specialitate

Daca aveti elemente mai mari de mutat, cum ar fi un pian, elemente care necesita interventie de specialitate, atunci compania de mutari va va percepe o taxa suplimentara. Pianul este dificil de miscat, asa ca asigurati-va ca vorbiti cu serviciile de mutari despre aceasta taxa si daca acestea sunt echipate pentru a trata acest tip de element de specialitate.

Stocare in tranzit

Aceasta taxa se percepe in cazul in care bunurile dvs trebuie sa fie depozitate inainte de a fi mutate in noua lor casa. Acest tip de serviciu poate fi necesar atunci cand noua locuinta nu este gata pentru a fi ocupata si elementele trebuie sa fie stocate. In momentul rezervarii trebuie sa solicitati in mod expres acest serviciu.

Se aplica taxe suplimentare, inclusiv de manipulare in depozit si taxe de livrare finale. Inainte de a face rezerva la compania de mutari afla exact cand va fi gata noua casa. Prelungirile de timp pot atrage costuri suplimentare.

Extinderea ariei de acoperire

In cazul in care lucrurile trebuie sa fie puse in spatiul de stocare va trebui, probabil, sa achizitionati o asigurare suplimentara. Aceasta se numeste extensie de acoperire a stocarii. Verificati la o companie de asigurari detaliile politicii pentru a va asigura ca sunteti acoperit. Este intotdeauna mai bine sa fii supra-asigurat.

0 Shares
You May Also Like