Unde te poti muta in Bucuresti?

Unde te poti muta in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Bucurestiul este capitala Romaniei, este cel mai mare oras al tarii si este locul in care foarte multi romani si-ar dori sa locuiasca.

Este evident acest lucru in conditiile in care posibilitatea gasirii unui loc de munca foarte bine platit este mai mare decat in majoritatea oraselor din tara. Doar Clujul se poate compara cu Bucurestiul la acest capitol si nu numai.

In capitala, oamenii au o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber, au centre comerciale unde pot merge, au o multime de parcuri, au multe restaurante, terase, locuri de joaca pentru copii. Studentii au posibilitatea de a se inscrie la diferite universitati, iar exemplele pot continua.

In aceste conditii, cu siguranta daca nu locuiesti in capitala, dar doresti sa te muti acolo, te intrebi unde te poti muta. Ei bine, o idee buna este sa iti indrepti atentia spre cele mai noi apartamente de lux Aviatiei, pe care le poti gasi la preturi atractive.

Zona Aviatiei este una dintre cele mai interesante din capitala, se afla in sectorul 1, in partea de nord a orasului. Cele mai importante stazi din cartier sunt Soseaua Pipera, strada General Stefan Burileanu, strada Nicolae Caranfil, strada Cpt. Aviator Alexandru Serbanescu, strada Elena Caragiani, strada Smaranda Braescu si Borsa.

Zona este una frumoasa si linistita, si se invecineaza cu Parcul Herastrau la vest, cu zona de lux din jurul Soselei Nordului, se invecineaza de-asemenea si cu catierul Pipera la est.

Atunci cand oamenii isi cauta apartamentul potrivit, cu siguranta primul lucru de care tin cont, este zona. Din acest punct de vedere, in Aviatiei nu ai motive de ingrijorare, dat fiind faptul ca este o zona sigura, o zona in care ai acces rapid la transport in comun, o zona in care ai in apropiere magazine, centre comerciale, supermarketuri, scoli, gradinite, banci, farmacii, etc.

Practic, in zona Aviatiei nu iti lipseste nimic. In plus, ai posibilitatea de a gasi aici apartamente cu una, cu doua, cu trei sau cu patru camere, iar in functie de buget, poti sa stabilesti ce apartament doresti sa cumperi.

Este foarte important sa iti alegi un apartament de lux Aviatiei in cazul in care intentionezi sa te muti in aceasta zona a capitalei, dat fiind faptul ca nu mai este necesar pe urma sa investesti bani in apartament pentru o perioada destul de mare de timp.

Unii aleg sa isi cumpere apartamente vechi, pe care doresc sa le renoveze. Aceasta idee nu este una atractiva, in conditiile in care costurile pot depasi pretul unui apartament de lux in zona Aviatiei.

Acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti in cazul in care intentionezi sa te muti in capitala, si sa alegi un apartament in zona Aviatiei, unde apartamentele de lux arata fabulos.

In aceasta zona a capitala ai practic tot ceea ce iti doresti pentru a duce o viata fara griji, indiferent ca te muti singur, sau alaturi de sotie si copii. Deci, daca doresti un apartament in Bucuresti, cumpara-ti unul in Aviatiei.

0 Shares
You May Also Like