Orice drum fara probleme

0 Shares
0
0
0

Rularea pe drumurile publice atrage dupa sine si respectarea unor reguli si norme de circulatie atat in ceea ce priveste siguranta masinii si dotarea acesteia cat si in ceea ce priveste toate celelalte prevederi ale codului rutier.

Unele dintre cele mai obisnuite sau daca nu dintre cele mai populare reguli in ceea ce priveste starea tehnica a masinii sunt legate de prezenta asigurarii, a ITP-ului sau de prezenta triunghiurilor, trusei medicale si a stingatorului.

Tot la fel de populara este si problema privind tipurile de anvelope auto pe care le aveti montate pe masina si daca acestea corespund sezonului in care va aflati. Nerespectarea acestor lucruri si a acestor dotari poate atrage cu siguranta primirea unor sanctiuni insa costurile sau inconvenientele nu se opresc doar aici.

Utilizarea unor anvelope auto de pe https://www.anvelope-astral.ro specifice anotimpului cald sau cel rece presupune in primul rand costul de achizitie al acestora si care poate varia functie de producator si functie de dimensiunea sau autovehiculul pe care il aveti. Putem avea astfel anvelope auto destinate unor autovehicule normale, a unor sport, a unora offroad sau poate anvelope pentru utilajele agricole insa toate trebuie sa fie corespunzatoare.

Aceasta caracteristica poate fi tradusa prin prezenta unor anvelope auto de dimensiunea celor care sunt specificate in talonul masinii, de cele specifice sezonului sau poate de gradul de uzura care nu trebuie sa fie foarte ridicat.

Modalitatile de a elimina aceste costuri si acest inconvenient pot cuprinde utilizarea unor anvelope all season sau daca nu si trebuie sa achizitionati unele specifice atunci achizitionarea unora reesapate sau a unora second hand.

Tot in privinta costurilor intervine si nevoia de spatiu pentru depozitarea anvelopelor auto si nu este un simplu spatiu intrucat trebuie sa fie unul care sa nu le deterioreze sau care sa afecteze in nici un fel caracteristicile acestora.

Exista insa service-uri care ofera in cazul in care apelati la serviciile lor si depozitarea anvelopelor auto pe care nu le utilizati in anotimpul respectiv iar acest lucru daca nu aveti voi cumva o casa la tara sau un garaj destul de incapator.

Ceea ce poate dauna foarte mult acestor anvelope poate fi pastrarea lor pe sol, expunerea direct la soare mai ales in zilele caniculare sau expunerea la ploi, zapada si inghet. Se poate opta in astfel de cazuri pentru detinera unor anvelope auto montate pe jante si astfel puteti face chiar voi montarea si demonatarea lor la trecerea de la un anotimp la altul sau de la sezonul cald la cel rece.

Asta nu inseamna ca nu veti avea nevoie de acelasi spatiu generos pentru depozitare si de respectarea acelorasi conditii insa cu cat anvelopele sunt mai speciale si mai mari cu atat si acest spatiu si aceste conditii vor fi mai mari.

0 Shares
You May Also Like