Avantajele si dezavantajele ale unui PC

0 Shares
0
0
0


“Totul” intr-un computer, cunoscut si sub numele de “o singura bucata” (datorita caracteristicilor unei bucati) este mai degraba un nou model in lumea calculatoarelor. Designul elegant al acestei masini face mult mai multa economie decat un PC traditional, deoarece toate componentele esentiale sunt ascunse in interiorul monitorului subtire.

Doar pune-l pe biroul tau si esti pregatit pentru distractie. In functie de formatul ales, este doar putin mai mare decat un laptop normal.

De obicei, toate un singur computer necesita doar o tastatura si un mouse pentru a fi folosit si daca optati pentru cele wireless, acestea vor face intr-adevar calculatorul sa arate mai modern. Nu mai exista fire sau nimic care ar putea ruina biroul si acest lucru ar imbunatati intr-adevar experienta utilizarii computerului.

Toate computerele sunt disponibile de la Mac la Windows PC. Cu toate acestea, este important sa ne amintim aici ca o versiune Mac va fi mult mai costisitoare in comparatie cu un PC care ruleaza pe Windows. Majoritatea fanilor Apple vor ramane cel mai probabil cu Mac, in timp ce pentru majoritatea utilizatorilor, considera versiunea normala a Windows destul de buna.

Datorita popularitatii crescande, majoritatea producatorilor de PC-uri aproape ca nu au proiectat niciodata versiunea noua a acestui computer all-in-one. Aceasta versiune o puteti gasi in Dell, HP, Acer, Lenovo, Gateway, HP, MSI etc. De asemenea, daca nu aveti bani pentru astfel de modele puteti opta si pentru calculatoare second hand.

Tendintele de astazi sunt orientate catre diminuarea dimensiunii care se regaseste in toate gadgeturile tehnologice si nu este surprinzator faptul ca acest lucru ar trebui sa se intample si in cazul unui computer format dintr-o singura componenta.

Dupa cum s-a mentionat anterior, veti fi surprinsi sa descoperiti cat de putin spatiu necesita aceasta masinarie. Pentru persoanele care nu au vazut o singura componenta asezata doar pe un birou, ar putea sa se intrebe unde ati ascuns cablurile de alimentare si conexiune.

Cu tehnologia care este utilizata pentru computerele portabile, dimensiunea procesorului este redusa si integrata efectiv in partea din spate a ecranului LCD (cu optiunea de capabilitate a ecranului tactil). De asemenea, puteti gasi porturile USB si o unitate DVD-ROM in partea laterala a ecranului.

In plus, fata de designul elegant si atractiv, multe foarte multe dintre computerele care sunt pe piata, majoritatea sunt wireless. Probabil ca veti veni cu un mouse si o tastatura fara fir, ceea ce va face ca aparatul sa arate extrem de modern.

In plus, in special, in cazul unui astfel computer, o cartela de retea WiFi este adaugata, permitandu-va sa va conectati la o retea fara a fi nevoie sa conectati un cablu.

Deci, daca aveti nevoie de aceasta optiune, consultati-va cu reprezentantul dvs. de vanzari inainte de a face achizitia. Acum, pentru a face acest lucru chiar si mai interesant, veti putea, de asemenea, sa va conectati dispozitivul la orice tip de dispozitive cu o conexiune Wi-Fi, cum ar fi imprimantele si camerele wireless.

Care este dezavantajul unui PC dintr-o singura componenta? Reducerea dimensiunii este excelenta deoarece face totul mai convenabil, dar este rareori aceasta schimbare este un lucru bun, mai ales atunci cand vine vorba de performanta PC-ului.

 

 

 

0 Shares
You May Also Like