Cele mai bune smartwatch-uri cu Google Assistant in 2021

Cele mai bune smartwatch-uri cu Google Assistant in 2021

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care au nevoie de un ceas de mana, recomandarea noastra este aceea de a opta pentru un smartwatch Xiaomi, care poate fi folosit pentru a afla informatii despre ora si data, dar si in alte scopuri cum ar fi citirea sms-urilor si verificarea notificarilor de pe retelele sociale sau pentru monitorizarea ritmului cardiac.

Exista si persoane care atunci cand au nevoie de un smartwatch, isi indreapta atentia spre gadgeturi de ultima generatie, care au incorporat asistentul Google (Google Assitant), iar in continuare vom vedea care sunt cele mai bune astfel de ceasuri, acum la inceputul anului 2021.

 1. TICWATCH SPORT

Ceasul inteligent sport TicWatch se simte usor la incheietura mainii si are un aspect curat, simplu si minimalist. Smartwatch-ul are un finisaj frumos mat din policarbonat si se simte placut la incheietura mainii.

Interfata ceasului se bazeaza pe sistemul de operare Wear Google (asistent Google) si se imperecheaza usor cu aproape toate telefoanele mobile Android. Cand cumparati acest Smartwatch, veti obtine toate caracteristicile pe care va asteptati sa le aveti intr-un sistem de operare Google Wear, cum ar fi: muzica, notificari prin e-mail si text si asistent Google.

Pentru a utiliza functia Asistent Google, trebuie sa descarcati aplicatia „Google Home” pe telefonul sau tableta dvs. Android. Cand dispozitivul dvs. este gata cu Asistentul Google, veti gasi „Buna, cum va pot ajuta?” scris in smartwatch.

CARACTERISTICI CHEIE:

 • 48 de ore de viata a bateriei.
 • Asistent de fitness avansat.
 • IP67 rezistent la apa.
 • Purtati sistemul de operare de la Google.
 1. VAPOR MISFIT 2

Ceasul inteligent Misfit Vapor 2 este disponibil in doua dimensiuni: una are un afisaj de 1,19 inci si o carcasa de 41 mm, iar cealalta are un afisaj de 1,39 inci si o carcasa de 46 mm.

Acest Smartwatch va ofera un senzor de ritm cardiac si are un Asistent Google incorporat. Misfit Vapor 2 conduce Qualcomm Snapdragon Wear 2100 SoC. Desi nu este inca lansat, compania asigura ca va intra pe piata foarte curand.

CARACTERISTICI CHEIE:

 • Capacitate baterie 300mAh.
 • Impermeabil pana la 30m.
 • Bluetooth v4.1.
 • Afisaj AMOLED.
 1. FITBIT SENSE

Ceasul inteligent Fitbit Sense are atat de multe functii insuflate, incat ati fi uimit. Se mandreste cu un senzor ECG aprobat de FDA, citirea oxigenului din sange, si de asemenea, are capacitatea de a masura temperatura electrodermica si a pielii.

Ecranul vine cu trei setari de luminozitate diferite pentru a le putea ajusta corespunzator. Smartwatch-ul accepta de asemenea, Asistentul Google. De asemenea, va poate diagnostica bataile inimii pentru a detecta nereguli. SpO2 ajuta la monitorizarea nivelului de oxigen din sange si poate ajuta la detectarea precoce a Covid-19.

Asistentul Google este un instrument puternic care se combina perfect in Smartwatch-ul Fitbit sense. Smartwatch-ul are de asemenea Alexa Amazon instalat, iar Google Assistant este interpretat ca a doua optiune de asistent vocal.

CARACTERISTICI CHEIE:

 • GPS incorporat.
 • Urmarirea stresului.
 • 50m rezistent la apa.
 • Senzor EDA.

Iata asadar, 3 exemple de ceasuri inteligente care pot reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs. in cazul in care aveti nevoie de un astfel de gadget, si doriti ca acesta sa aiba functia Google Assistant (asistentul Google) preinstalata.

Exista si ceasuri inteligente care insa nu au aceasta functie, dar care cu toate acestea, dispun de alte funcii interesante care pot face fata unor alte cerinte pe care le aveti, asa ca va puteti indrepta toata atentia spre un smartwatch Xiaomi de exemplu.

Este foarte important ca inainte sa va alegeti acest accesoriu sa stiti ce asteptari aveti de la el, si trebuie sa va stabiliti un anumit buget, apoi sa cautati smartwatch-uri care se incadreze in bugetul dvs.

0 Shares
You May Also Like