Aplicatii pe care ar trebui sa le ai in telefon

Aplicatii pe care ar trebui sa le ai in telefon

0 Shares
0
0
0

Tocmai ti-ai schimbat telefonul sau l-ai reformatat pe cel pe care il aveai? Treci de la iOS la Android sau pur si simplu esti curios sa incerci ceva nou? piata va ofera o selectie de aplicatii Android esentiale pentru a utiliza smartphone-ul in mod optim.

Cumpararea unui smartphone sau reformatarea acestuia este ocazia perfecta de a testa si instala lucruri noi. Aici iti va fi prezentata o lista de aplicatii concepute pentru a a-ti economisi timp si a-ti creste productivitatea atunci cand utilizwzi dispozitivul Android. Iata esentialul.

Adobe Photoshop Express

Cel mai cunoscut software de editare si retusare a imaginilor este de data aceasta pe smartphone-urile Android sub numele Adobe Photoshop Express si ofera o aplicatie simplificata si optimizata pentru mobil.

Suportand majoritatea celor mai populare formate de imagine si fotografie, Adobe Photoshop Express are, evident, functiile de baza (redimensionare, decupare, indreptare, rotire, simetrie, corectarea ochilor rosii) si cele mai utile setari pe acesta. Acel gen de software care rezolva probleme cum ar fi corectarea claritatii, contrast, expunere, umbre, lumini, claritate, saturatie si vibratie.

Aplicatia incorporeaza, de asemenea, filtre, „look-uri”, rame foto si posibilitatea de a adauga text pentru a-ti personaliza imaginile. In cele din urma, ofera functii avansate, cum ar fi reducerea zgomotului (imbunatatirea granulelor si imperfectiunilor in fotografiile intunecate), dezaburirea (reducerea ceatii) si corectarea perspectivei.

Optiuni suplimentare sunt disponibile daca utilizatorul are un ID Adobe.

Pachetul Office

Pachetul Office este o solutie completa de birou oferita de magazinele si platformele dedicate, care permite utilizatorului sa citeasca, sa editeze si sa creeze documente Word, Excel si PowerPoint, precum si accesul la functii avansate pentru PDF-uri.

Daca editorul a indicat ca aplicatia a fost descarcata de peste 200 de milioane de ori, acest lucru se datoreaza faptului ca iti permite sa lucrezi pe documente Office pe o interfata foarte similara cu cea a unui desktop si optimizata pentru smartphone-uri si tablete.

Toate formatele utilizate de Microsoft in automatizarea biroului si de Adobe pentru PDF-uri sunt compatibile, chiar avand functii avansate pentru acestea din urma, cum ar fi semnaturile digitale, gestionarea permisiunilor si adnotarile de documente.

OfficeSuite integreaza, de asemenea, functii care depasesc responsabilitatile sale principale, deoarece ofera 5 GB stocare pe sistemul sau cloud, un instrument pentru conversia fisierelor create cu Apple Pages, Numbers sau Keynote in PDF, capacitatea de a lucra simultan pe doua documente in „ecran divizat” si un verificator ortografic in 40 de limbi.

Datele pot fi sincronizate pe toate dispozitivele cu un singur click. O versiune Premium permite adaugarea de caracteristici de securitate suplimentare pentru a-ti proteja fisierele si posibilitatea de a converti orice fisier in PDF.

SwiftKey Keyboard

SwiftKey Keyboard este cea mai performanta tastatura disponibila pe Android si una dintre cele mai populare de multi ani. Cumparat de Microsoft in 2016 si acum gratuit, se poate lauda cu a fi reperul pentru tastaturile virtuale in predictia de apasari de taste si in numarul de caracteristici pe care le are.

Daca utilizatorul ii dau permisiunea, programul analizeaza e-mailurile, mesajele si SMS-urile pentru a vedea cuvintele cele mai frecvent utilizate si, prin urmare, pentru a-si imbunatati predictiile. Aceste aplicatii sunt perfecte si pentru a fi afisate pe un display iPhone 11.

De ce unele aplicatii sunt gratuite?

Unele aplicatii sunt distribuite gratuit prin intermediul magazinelor de aplicatii; dezvoltatorii castiga bani in cateva moduri:

 • Unii vand spatiu publicitar in cadrul aplicatiei. Dezvoltatorii de aplicatii pot castiga bani din reclame, asa ca distribuie aplicatia gratuit pentru a ajunge la cat mai multi utilizatori posibil.
 • Unele aplicatii ofera versiunile lor de baza gratuit. Dezvoltatorii lor spera sa va placa aplicatia suficient pentru a trece la o versiune platita cu mai multe functii.
 • Unele aplicatii va permit sa cumparati mai multe functii in cadrul aplicatiei. De obicei, vi se factureaza aceste achizitii in aplicatie prin intermediul magazinului de aplicatii. Multe dispozitive au setari care va permit sa blocati achizitiile in aplicatie.
 • Unele aplicatii sunt oferite gratuit pentru a va interesa de alte produse ale unei companii. Aceste aplicatii sunt o forma de publicitate.

La ce tipuri de date pot accesa aplicatiile?

Cand va inscrieti cu un magazin de aplicatii sau descarcati aplicatii individuale, vi se poate cere permisiunea de a le permite accesul la informatii de pe dispozitivul dvs. Este posibil ca unele aplicatii sa poata accesa:

 • contactele dvs. de telefon si e-mail
 • evidenta convorbirilor
 • date de internet
 • date calendaristice
 • date despre locatia dispozitivului
 • ID-urile unice ale dispozitivului
 • informatii despre modul in care utilizati aplicatia in sine

Unele aplicatii acceseaza doar datele de care au nevoie pentru a functiona; altele acceseaza date care nu au legatura cu scopul aplicatiei.

Amintiti-va ca este posibil ca cineva sa colecteze date pe site-urile pe care le vizitati, aplicatiile pe care le utilizati si informatiile pe care le furnizati atunci cand utilizati dispozitivul – indiferent daca este vorba despre dezvoltatorul de aplicatii, magazinul de aplicatii, un agent de publicitate sau o retea publicitara.

0 Shares
You May Also Like