Sfaturi pentru fotografia de nunta

0 Shares
0
0
0

Nunta este fara doar si poate unul dintre cele mai importante momente din viata unui om, sau mai bine spus din viata unui cuplu, asa ca aceasta trebuie sa fie aproape de perfectiune, daca nu chiar perfecta.

Pentru ca o nunta sa fie perfecta sau sa se apropie de perfectiune, conteaza foarte mult toate detaliile, dar absolut toate, iar unul dintre cele mai importante detalii ar fi serviciul foto video nunta, care trebuie sa fie impecabil.

Pentru a beneficia de un astfel de serviciu de cea mai buna calitate, ar trebui sa apelezi la o agentie de top de la tine din oras, care are cel mai bun personal in acest domeniu, si care dispune de aparatura foto si video de cea mai noua generatie. Doar in acest fel, te vei putea bucura de cea mai buna si calitativa inregistrare a nuntii, si vei avea cele mai frumoase poze.

Ei bine, referitor la fotografiile de nunta, acestea trebuie mentionat faptul ca vor fi puse la dispozitie de catre un fotograf profesionist, si se pot imparti in 5 mari categorii, pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

In primul rand, exista fotografii de nunta traditionale, iar aceste fotografii permit un control mai mare asupra ceremoniei din perspectiva fotografului. Imaginile surprinse si imortalizate in aceste fotografii vor avea un stil clasic si vor fi scoase in evidenta de mai multe elemente importante.

O alta categorie de poze de nunta, cuprinde acele fotografii realizate in stilul journalistic, unde atentia este concentrate mai mult asupra frumusetii imaginilor surprinse, se pune accent pe naturalete in cadrul acestor fotografii, fara o prea mare interactiune a fotografului. Imaginile din aceasta categorie de poze pentru nunta vor fi fotografiate rapid, cu lumina blitului, sau datorita luminii naturale de pe fundal.

Fotografiile de nunta in stilul fashion sunt si ele din ce in ce mai indragite de catre viitorii miri, iar fotografii profesionisti apreciaza si ei aceste poze.

Aceasta categorie de poze de nunta imbina imaginile natural care sunt surprinse instantaneu, dar si momentele surprinse fix asa cum sun tele, cu cele care se regasesc in revistele de moda, care sunt ceva mai invovative si mai iesite din tipar.

In cadrul acestor fotografii intervine si un serviciu de post – procesare in stilul dramatic, iar asta se aseamana oarecum cu o punere in scena dupa anumite reguli foarte clare.

O alta categorie de fotografii de nunta, cuprinde pozele de nunta de studio, care sunt foarte populare in Asia, in mod deosebit in China. Acest tip de fotografie implica programarea viitorilor miri la un studio foto profesionist, unde pe langa serviciile foto, viitorii miri beneficiaza si de schimbarea hainelor, machiaj plus alte facilitati.

Ultimul tip de fotografii pentru nunta, este cel contemporan, care este total opus stilului traditional, iar acest stil de fotografii de nunta este din ce in ce mai des utilizat in zilele noastre.

Ei bine, acestea au fost cele 5 stiluri de poze de nunta, iar viitorii miri pot alege ce tip de poze de nunta isi doresc.

0 Shares
You May Also Like