De ce este nevoie de animatori la petrecerile copiilor?

0 Shares
0
0
0

Indiferent unde va decideti sa organizati petrecerea copilului va fi indicat sa inchiriati animatorii luand in calcul numarul de copii care sunt invitati la respectiva petrecere.

Animatorii se joaca cu invitatii si organizeaza activitati si concursuri, fac face painting sau baloane modelate.  Noi va recomandam animatori petreceri copii Bucuresti.

Ce este necesar sa stiti despre aspectul acesta? Un personaj in care se costumeaza animatorul va trebui sa fie exact acel personaj indragit de sarbatorit. In cazul in care sarbatoritul e mic va recomandam sa chemati zane ori personaje care sa nu fie foarte decorate si pictate pe fata pentru ca in general copiii mici se sperie de astfel de personaje.

Pentru copiii de 6-7 ani aveti posibilitatea de a alege si un erou iar pentru cei mai mari se recomanda piratii. De obicei animatorii stiu deja ce program sa faca daca stiu tipul de petrecere si toate detaliile despre invitati, veti fi intrebati la telefon numele, locatia si varsta, dar si tema petrecerii daca exista.

Animatorii vor veni cu accesoriile necesare cum ar fi baloanele, pensulele, pompa de culori, trucurile, pacalelile, cartile de colorat,  pentru a putea sa umple tot timpul ce le este alocat copiilor si pentru a nu ii lasa pe acestia sa se plictiseasca.

Culorile pentru face panting sunt produse special pentru asta si prin urmare nu vor irita fata si vor fi usor de curatat utilizand apa si sapun sau chiar si servetele umede. Calitatea va fi diferita tinand cont de pret si de firma. Cele foarte bune dar si scumpe se vor usca repede, sunt usor de curatat si nu sunt iritante.

Tot ce va trebui sa stiti este ca un animator bun va trebui sa poata multumi intr-o singura ora un numar de pana la 10 copii si fiecare copil la final va trebui sa aiba macar un balon, sa primeasca ceva sau sa fie pictat.

In momnetul in care vreti sa va angajati un animator pentru petrecerea copiilor sunt cateva sfaturi care va vor ajuta sa faceti economie de timp si in acelasi timp sa luati si cele mai bune decizii.

Va trebui sa determinati in mod exact cat de lunga urmeaza sa fie petrecerea. In cazul in care aceasta este scurta nu e necesar sa aveti multi animatori. Un alt aspect la fel de important este numarul de invitati.

Daca numarul de copii este mic veti putea sa concentrati toata activitatea pe o singura idee. In schimb, daca numarul de copii este mai mare este ecesar sa aveti mai mult animatori si mai multe jocuri.

Uneori este posibil sa va ia destul de mult pentru a planifica totul pentru petreceri si de asta va fi nevoie sa va luati timpul necesar. In cazul in care nu aveti timp mai bine angajati animatori care sa se priceapa la tot si sa decida jocurile .

E important sa stiti cat mai bine si care e bugetul pe care il veti aloca pentru o petrecere si sa stiti clar care sunt cheltuielile. Nu eliminati decorul si mancarea de pe lista.

0 Shares
You May Also Like