Clienti in plus prin optimizare SEO inteligenta

0 Shares
0
0
0

Marketingul online a devenit o oportunitate pe care putine firme isi pot permite sa o ignore. In fapt, daca este sa vorbim despre succes, atunci putem spune cu siguranta faptul ca orice firma de success se bucura si de o prezenta puternica in mediul virtual.

Aceasta prezenta nu se rezuma la un simplu website, caci o campanie de marketing online reusita va implica crearea unei imagini comprehensive in ceea ce numim Social Media. Fie ca este vorba de crearea unui blog, a mai multor fanpage-uri pe site-uri de socializare si a unui forum pentru discutii, toate aceste elemente sunt esentiale pentru cresterea vizibilitatii paginii noastre web.

Din pacate, crearea si managerierea unor astfel de resurse nu este tocmai usoara. De asemenea, nu ne putem astepta sa le creem doar pentru a le lasa inactive.[adsenseyu1]

Un blog sau un forum inactiv nu doar ca nu ne vor ajuta sa crestem vizibilitatea website-ului nostru si implicit al traficului, ele putand avea efecte negative pentru noi. Daca nu vrem sa ne complicam prea mult avem posibilitatea de a apela la ajutorul multiplelor companii care ofera servicii de optimizare SEO.

Nu orice tip de optimizare SEO este recomandata. Vom vedea ca mai sunt inca oferte de postare link-uri, fie ca este vorba de zece, o suta sau o suta de mii. Nu trebuie sa cadem in capcana de a crede ca astfel de oferte sunt bune.

Chiar daca optimizarea SEO implica publicarea link-ului catre website-ul nostru pe alte pagini web, cantitatea nu mai este atat de importanta. Acest lucru se datoreaza noilor tipuri de indexare a link-urilor folosit de marile motoare de cautare.

Algoritmul folosit acum permite verificarea calitatii link-ului, ceea ce inseamna verificarea relevantei acestuia in context. Daca website-ul nostru vorbeste despre materiale de constructii, atunci nu va avea nici un rost postarea link-ului pe o pagina web despre gatit.

[adsenseyu1]

De ce este atat de important sa evitam astfel de oferte si ce fel de servicii de optimizare SEO ar trebui sa cautam? Calitatea paginilor web pe care este postat continut despre website-ul nostru precum si link-ul catre el este importanta nu doar pentru ca de ea depinde indexarea link-ului, ci mai ales pentru ca in functie de ea este evaluata si calitatea website-ului nostru.

Asta inseamna ca, in cazul in care facem aceasta greseala, vom fi penalizati mai mult decat ne-am dori. Optimizarea SEO de calitate este realizata de firme profesioniste care ne pot garanta crearea de continut original, relevant, cat si postarea sa pe website-uri cu vechime si de calitate.

O oferta de servicii profesioniste de optimizare SEO Brasov gasiti pe DanBradu.com si va include nu doar crearea de continut original, articole, recenzii, comentarii si postarea acestora pe website-uri de calitate, ci si postarea lor pe site-uri de socializare precum Facebook, Twitter si LinkedIn. Ceea ce este important este ca website-urile folosite pentru postarea acestor articole sa fie tot timpul diferite, astfel incat varietatea sa ne ofere mai multe sanse de a creste calitatea paginii noaste web.

Puteti afla mai multe despre ofertele de care puteti beneficia atunci cand vine vorba de optimizarea SEO a website-ului dumneavoastra accesand www.danbradu.com.

0 Shares
You May Also Like