Sfaturi de seo si de creare continut optim pentru promovare

0 Shares
0
0
0

In site-ul vostru, este posibil sa aveti blog-uri in care publicati continut. Poate ca ati scris multe articole pentru seo. Ati putea avea mai multe postari pe blog pentru a obtine structura site-ului (fiecare acoperind un aspect diferit). In consecinta, Google nu ar sti care dintre acestea este cel mai important. Deci, veti concura cu paginile voastre pentru un rang inalt in Google.

Trebuie sa lasati Google sa stie ce pagina considerati cea mai importanta. Pentru a face acest lucru, aveti nevoie de o buna structura interna de legatura si o structura de taxonomie, astfel incat sa puteti face ca toate aceste pagini sa functioneze pentru voi in loc sa va incurce. Pentru ca totul sa fie mai simplu apelati la o firma optimizare seo.

Produsele pe care le vindeti in magazinul vostru se vor schimba probabil in timp. Deci, ar putea continutul pe care il scrieti sa nu mai fie valabil. O noua colectie va fi adaugata, deoarece cea veche este vanduta. Sau poate credeti ca informatiile despre blogpostul depasit ar trebui sa dispara de pe site-ul dvs. Nu doriti ca Google sa afiseze produse sau blog-uri invechite care nu mai sunt disponibile. Va trebui sa va ocupati de astfel de schimbari. Si acest lucru va fi mai usor atunci cand site-ul vostru are o structura clara.

Deci, cum construiesti o structura decenta a site-ului? Vom explica mai intai cum arata o structura ideala a site-ului si apoi va vom explica cum puteti obtine acest lucru pentru site-ul vostru.

Structura site-ului  ar trebui sa fie ca o piramida. In partea de sus a piramidei este pagina  de pornire, iar sub pagina principala un numar de pagini de categorie. Pentru site-uri mai mari, ar trebui sa faceti subcategorii sau taxonomii personalizate. In cadrul categoriilor si subcategoriilor, veti avea un numar de postari pe blog, pagini de continut sau pagini de produs.

Impartiti paginile in categorii!

Daca nu ati impartit inca postarile pe blog sau paginile de produse de pe site-ul vostru intr-un anumit numar de categorii, ar trebui sa faceti acest lucru (imediat). Asigurati-va ca adaugati aceste categorii in meniul principal al site-ului vostru.

Categorii echilibrate cu numarul de pagini.

Asigurati-va ca toate categoriile sunt aproximativ la fel de mari. In cazul in care o categorie devine prea mare pentru ca postati foarte  multe articole despre un anumit subiect, ar trebui sa impartiti aceasta categorie in doua categorii principale. O regula buna pentru dimensiunea categoriilor este sa va asigurati ca nici o categorie nu depaseste dublul dimensiunii oricarei alte categorii.

Daca aveti o astfel de categorie, impartind-o in doua categorii separate, si va rezulta o reflectare mai precisa a continutului de pe site-ul pe care il aveti. Retineti ca, daca numele  de categorie este reflectat in structura permalink a site-ului, trebuie sa va asigurati ca adresele URL sunt corect redirectionate dupa divizarea unei categorii.

Ceea ce aparent am omis sa spunem pana acum este faptul ca atunci cand faceti continut, indiferent daca acesta este pentru o pagina, o categorie de produs sau o categorie de blog, va trebui sa aveti grija ca acest continut sa original.

0 Shares
You May Also Like