Seria F de la Samsung – cea mai performanta gama de televizoare de la Samsung

0 Shares
0
0
0

Gigantul sud-coreean Samsung ne-a pregatit o multime de surprize pentru anul 2013. Daca la capitolul smartphone ne putem bucura de noul Samsung Galaxy S4, la sectiunea televizoare sud-coreenii ne-au pregatit o noua generatie de LED-uri, Seria F, si un nou OLED ( F9500).

Televizor Samsung  OLED F9500 dispune de un ecran cu o diagonala de 55’’ si o functie spectaculoasa, Samsung Multi View, o premiera mondiala in domeniu. O functie prin intermediul careia doua persoane pot viziona in acelas timp doua  posturi de televiziune diferite, pe tot ecanul, la o calitate Full HD, cu ajutorul unor ochelari speciali Multi View cu difuzoare incorporate, astfel fiecare dintre cei doi utilizatori aude altceva .

Seria F este unica serie de televizoare din lume dotata cu procesor quard-core 1.35Ghz.In acest articol am hotarat sa va prezint, cele mai spectaculoase vesiuni ale acestei serii, si anume F7500 si F8000 .

Pentru varianta F7500 sunt disponibile trei dimensiuni( 46’’ , 55’’ si 60’’) in timp ce pentru F8000 avem nici mai mult nici mai putin de cinci dimensiuni ( 46’’, 55’’ , 60’’ ,65’’ si 75’’ ). Ambele variante dispun de o multime de functii si aplicatii spectaculoase, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele : Micro dimming – daca pentru F7500 avem versinea Pro, in cazul F8000 vorbim despre Ultimate version : Functia De-Jagging Pro.

 

Seriozitate, profesionalism, siguranta, diversitate si nu in ultimul rand calitate, toate acestea mi-au fost oferite de dwyn.ro in momentul in care am decis sa imi achizitionez un televizor Samsung.

O noua versiune pentru Smart Hub- prin intermediul careia utilizatorul dispune de cea mai diversificata gama de aplicatii disponibile pentru Smart TV, considerata cea mai diversificata gama de pana acum ; S-recomandations – este o aplicatie care analizeaza tot ceea ce utilizatorul vizioneaza, de la filme, la emisiuni TV, pana si jocuri, si ii recomanda acestuia lucruri asemanatoare.Advanced Smart Interaction ( imaginativa cum este sa controlati televizorul prin gesturi sau comenzi vocale , ei bine acum este posibil gratie acestei  functii ) ; Smart View – o aplicatie prin intermediul careia se poate face streaming de pe televizor pe tableta sau telefon , sau invers .

Pe langa toate acestea, ambele variante  mai dispun de un suport pentru HEVC, o noua versiune de motion control ( ceea ce inseamna ca televizorul este capabil sa recunoasca gesturile pe care utilizatorul le face cu ambele maini in acelas timp ) si 3D crosstalk micsorat cu 30% .

Samsung UE46F8000 cel mai apreciat televizor al seriei F, este  considerat de catre specialistii in domeniu cel mai bun Smart TV produs pana acum in lume . Dispune de cea mai avansata tehnologie de control a unui Smart TV. Pe www.dwyn.ro gasiti cele mai apreciate modele din Seria F la un pret incepand de la 799 Ron ( TVA inclus ) pentru varianta 19F4000 si ajunge pana la 34.999 Ron ( TVA inclus ) pentru varianta 75F8000.


Articole asemanatoare:
1.Microsoft vs Samsung: Cate poti cumpara cu pretul unui Galaxy S4?
2. Samsung lansează o nouă generaţie de tablete, Galaxy Tab 3
3. Primele zvonuri despre pretul lui Samsung Galaxy S4 mini
4. Apple pierde pentru prima dată în faţa Samsung.

0 Shares
You May Also Like