Reparati masina la cel mai profesional service auto din capitala

0 Shares
0
0
0

Care este cea mai de preț jucărie a copilului tău? Să fie un ursuleț, o păpușă sau o jucărie lego? Asta nu știm, dar ce știm cu siguranță este că jucaria ta preferată, mai ales dacă ești șofer, este mașina.

Și este o jucărie puțin mai greu de procurat, așa că încerci pe cât de mult posibil să o faci să dureze cât mai mult fără să se strice, ceea ce bineînțeles că nu este imposibil, mai ales cu service-ul autorizat service247 din București. Noi suntem aici pentru a îți oferi siguranța că mașina ta o să meargă și azi, și mâine. și pe o perioadă cât mai mare, de aceea ne-am creat numele prin fapte, nu prin vorbe.

La service-ul Service247 vei găsi pe lângă serviciile de reparații și tinichigerie a unei mașini, și schimburile și revizia necesare acesteia cu produse alese de experți pentru a vă oferi un preț sub multe service-uri din oraș și a vă conferi siguranța că mașina o să mai mearga încă câțiva (mulți) km.

Experții noștri mecanici te vor întâmpina cu cel mai mare drag, vor diagnostica fiecare problemă în parte a acesteia în timp ce dvs. savurați o cafea sau un ceai și vă vor face o ofertă de nerefuzat, bazat pe problemele mașinii (să sperăm că sunt cât mai puține), piesele alese, și firma ce produce piesele (preferată de către client).

Oferim servicii de service Bucuresti si pe sectoare.

Luați acum legătura cu noi pentru o ofertă personalizată sub prețul pieței, cel mai bine fiind să ne accesați prin site-ul www.service247.ro unde unul dintre operatorii noștri o să vă preia, iar după culegerea de informații necesare sunteți gata de a vă programa mașina la următoarea revizie, reparație, etc. (Se garantează servicii excepționale, și prețuri sub competitori, acestea fiind variabile în funcție de mașină, model și de anul fabricației acesteia).

Service247- Pentru că jucăria ta rezistă mai mult alături de noi.

0 Shares
You May Also Like