Primul lucru pe care sa il faci cu noul tau iPhone 6s

0 Shares
0
0
0

Cei dintre voi care abia au primit un iPhone 6s nou-nout de sarbatori, dar si un iPhone 6s Plus (este aproape acelasi lucru), pot sa acceseze un anumit feature, inainte de a testa in orice alt mod telefonul. Cauti inlocuire geam iPhone cu piese originale? Intra pe Servicegsm.ro!

Acest feature se numeste Live Photos. In timp ce chiar tu singur poti incepe sa folosesti aceasta aplicatie fara nici un alt fel de asistenta de la alta aplicatie sau de la altcineva, noi avem totusi in acest articol cateva sfaturi despre cum sa o folositi. Pentru a incepe, trebuie sa lansati aplicatia de camera a smartphone-ului.

O data ce ati deschis aplicatia de camera de pe iPhone 6s sau 6s Plus, trebuie sa verificati daca facilitatea Live Photos este intr-adevar activata. Acest feature este activat cu un buton ce se afla in mijlocul tuturor celorlalte butoane pe o parte a ecranului, opusa butonului de shutter (cel care efectueaza fotografia).[adsenseyu1]

Daca iconita Live Photos va arata ca aplicatia este activata, aceasta va capata o culoare galbena. Modul de fotografiere si felul cum veti efectua fotografia, nu se va schimba insa cu nimic. Veti face fotografiile exact ca si pana acum.

Totusi, ceea ce veti captura va fi un pic diferit. Imaginea pe care o veti vizualiza dupa declansarea shutter-ului va fi una statica, dar cu ajutorul catorva poze luate inainte si dupa poza principala, se va putea crea un scurt efect de animatie pentru fiecare dintre fotografiile tale, cu conditia ca la fiecare fotografiere acest feature sa fie activ.

In ultimele saptamani, majoritatea aplicatiilor (mai ales cele incluse in retelele de socializare) s-au modificat in asa fel incat, sa poata permite posesorilor de iPhone 6s si 6s Plus sa urce pe internet poze Live, in format GIF. Cei de la Tumblr au fost primii, urmati foarte rapid de Facebook.

Dar, ce ai spune despre toate celelalte locuri pe care ai vrea sa le fotografiezi ca si imagini in miscare? Sau despre celelalte device-uri, ale familiei si ale prietenilor tai, fie ele bazate pe sistemul de operare Android sau pe Windows?

[adsenseyu1]

Vei vrea cu siguranta sa poti converti toate tipurile de Live Photos in imagini de tip GIF, pentru ca toti dintre prietenii tai sa le poata vizualiza pe propriile smartphone-uri sau tablete. In timp ce scriem acest articol, exista o aplicatie care costa in mod normal 99 de centi (0.99$) dar poate fi descarcata gratuit, nu stim insa pentru cat timp.

Aceasta aplicatie, numit LiGIF permite transformarea fotografiilor Live Photos in imagini GIF, la o calitate foarte buna si poate fi gasita in iOS App Store, developerii acesteia fiind cei de la Susu Applications, numai ca numele lor va  fi afisat pe site, in limba chineza.

Totusi, aplicatia nu este greu de gasit, daca accesati App Store si cautati acolo pret de cateva minute. Restul facilitatilor aplicatiei Live Photos nu va vor da pe spate, dar, daca ai primit telefonul cu ocazia unei sarbatori sau intr-o zi speciala, te poti folosi foarte bine de aceasta aplicatie cu aceasta ocazie.

0 Shares
You May Also Like