Comanda mâncare în Bucuresti ca la bunica acasa

Comanda mâncare în Bucuresti ca la bunica acasa

0 Shares
0
0
0

Cine a fost norocos sa aibe bunici la tara stie exact care este gustul copilariei; va mai amintiti de vremurile în care mergeam la bunici si stateam acolo o vacanta întreaga?

Acele timpuri în care parca lumea era toata a noastra iar dragii bunici, desi ocupati cu treburile lor, n-ar fi zis niciodata nu si nu pareau niciodata deranjati de micile noastre pozne… si desigur, sa nu uitam de mirosul si gustul mâcarii pe care o pregatea pe soba bunica, într-o oala mare, sa ajunga pentru toata lumea. Acela era gustul fericirii.

Parca de un secol apuse, acele vremuri si-au lasat amprenta asupra noastra. Unii dintre noi suntem fericiti ca bunicii nostrii sunt printre noi, altii îi mai întâlnesc doar prin amintiri. Si exista si acea categorie de persoane care nu au avut bunici la tara.

În oricare categorie te-ai afla, te sfatuiesc asa: comanda mâncare în Bucuresti exact ca la bunica, oricând doresti! Acum este posibil, gratie FoodEvolution!

Personal, când îmi amintesc de vacantele la tara, undeva la poalele muntilor Fagaras, îmi creste efectiv inima de bucurie. Tare mi-e dor de acele vremuri minunate si, mai ales, de mâncarurile bunicii, care mai de care mai gustoase, presarate cu iubire nemarginita.

Îmi amintesc în special de ciorba de fasole cu tarhon si ciolan afumat. Sau cine credeti ca uita vreodata ceafa ardeleneasca de porc sau celebrul pui „a la buna”? Clar, eu nu voi uita prea curând. Ca sa nu mai mentionez si placinta cu mere de duminica, pe care „buna” ne-o gatea cu drag, dupa ce se întorcea de la biserica.

Desi idilica pentru unii, viata la tara nu se potriveste tuturor, totusi. Si iata cum ne poarta viata pe diferte cai. Si te trezesti în capitala, parca trezita dintr-un vis frumos, departe de familie, cu o gramada de vise îndesate în ghiozdan si cu obiective clare de îndeplinit.

Nu pot sa neg ca, dor fiindu-mi de copilarie si de savoarea sa, am încercat sa gatesc singura, cu ajutor si suport telefonic de la bunica, mâncarurile copilariei mele. Hm, se cunoaste clar ca lipseste mâna bunicii, îmi ziceam mereu atunci când gustam preparatele. Sa merg din Bucuresti pâna la tara în fiecare weekend îmi este cam peste mâna.

Asa ca am început sa caut, aproape obsesiv, solutii pentru a-mi alina dorul de famlie si de copilarie. Si asa am ajuns, din cautare în cautare, pe site-ul celor de la FoodEvolution. Primul lucru care mi-a atras atentia atunci când m-am uitat peste meniu a fost faptul ca am gasit exact preparatele pe care le gatea buna.

Un gând îmi soptea doar: comanda mâncare în Bucuresti ca cea de la bunica. Nu am dat gres cu absolut nimic. Gustul mâncarii este identic cu cel al bunicii, probabil si datorita faptului ca aceasta este mereu proaspata, gatita la oala, în cantitati mai mari. Exact ca în copilarie!

Daca esti din Bucuresti sau de prin împrejurimi, trebuie musai sa încerci FoodEvolution. Voi cum va alinati dorul de copilarie?

0 Shares
You May Also Like