Prezentare Samsung Galaxy S10 Plus

Prezentare Samsung Galaxy S10 Plus

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care isi doresc un nou smartphone, isi indreapta atentia spre cele mai bune telefoane mobile Samsung, care dispun de specificatii tehnice cu adevarat impresionante.

Samsung este totodata si cel mai important producator de telefoane mobile de pe piata, dat fiind faptul ca in fiecare an, produce atat dispozitive foarte scumpe, precum cele din gamele Galaxy S, si Galaxy Note; precum si telefoane cu preturi medii dar si performante medii, precum dispozitivele din gamele Galaxy A sau Galaxy J.

La ora actuala, din multimea de modele noi de telefoane mobile Samsung, cel mai apreciat este modelul Galaxy S10 Plus, despre care vom discuta in urmatoarele randuri ale acestui articol.

Samsung Galaxy S10 Plus este cel mai scump din noua gama Galaxy S10. Ca si intrarile anterioare Plus din seria Galaxy S, are un ecran mai mare, o camera mai buna si un pret mai ridicat.

Acesta inlocuieste Galaxy S9 Plus, pe care multa lume l-a recunoscut drept „cel mai bun telefon oferit de Samsung” in anul trecut; si aduce o serie importanta de noi functii, inclusiv un display Infinity-O, un scaner cu amprente digitale, o camera tripla montata in spate si partajare de energie wireless, pentru a numi cateva exemple doar.

Si, marea veste pentru iubitorii de telefoane mobile Samsung este ca Galaxy S10 Plus este actualizat cu reduceri destul de des de catre diversi retaileri. Asigurati-va ca verificati ofertele, deoarece telefonul este acum mult mai ieftin decat a fost la lansare, si poate reprezenta un moment bun de achizitie pentru cei care isi doresc un astfel de smartphone performant.

Galaxy S10 Plus este plin de noi caracteristici. Si are o marca de pret care sa se potriveasca. Galaxy Note 9 axat pe productivitate Samsung a facut valuri atunci cand a fost lansat in august anul trecut cu un pret de 999 lire sterline, dar nu este nimic in comparatie cu Samsung Galaxy S10 Plus.

Desi Galaxy S10 Plus porneste de la un pret relativ rezonabil de 899 de lire pentru modelul de 128 GB, acesta se ridica la 1.099 de lire sterline pentru 512 GB, si la 1.399 de lire sterline pentru modelul maximizat, cu 12 GB RAM si 1 TB de stocare incorporata.

Acesta din urma, care poate fi combinat cu un card MicroSD de 512 GB, astfel incat sa transportati mai mult spatiu de stocare in buzunar decat majoritatea laptopurilor high-end; Acest lucru este denumit „Ultimate Performance Edition” de catre cei de la Samsung, si dupa cum se poate vedea, pare o descriere potrivita pentru un smartphone cu astfel de specificatii vitale.

Iata cele mai importante caracteristici pe scurt ale dispozitivului Samsung Galaxy S10 Plus:

  • Dimensiunile telefonului: 157,6 x 74,1 x 7,8 mm;
  • Greutate: 175 g;
  • Ecran: AMOLED de 6,4 inci, 1440 x 3040 la 522 CP;
  • CPU: Qualcomm Snapdragon 855 / Exynos 9820;
  • RAM: 8 GB / 12 GB;
  • Stocare: 128 GB / 256 GB / 1 TB – pana la 1 TB prin cardul MicroSD;
  • Baterie: 4.100mAh;
  • Camere foto: 12MP principal + 12MP teleobiectiv + 16MP ultra-larg / 10MP selfie;
  • Sistem de operare: OneUI / Android 9.0 Pie.

Tinand cont de toate detaliile prezentate in randurile de mai sus, se poate spune ca fanii telefoanelor mobile Samsung, atunci cand isi doresc un nou dispozitiv foarte performant de la brandul pe care il indragesc, isi pot indrepta atentia cu incredere spre modelul Samsung GAlaxy S10 Plus, care in mod evident nu ii va dezamagi.

0 Shares
You May Also Like