Precautii pentru repatrieri decedati

0 Shares
0
0
0

Cand aveti nevoie de servicii de repatriere decedati e bine sa incercati sa fiti cat mai precauti si sa aveti grija ca in acele momente sa nu va lasati influentati de primul impuls si daca se poate sa luati deciziile cat mai responsabil pentru a fi sigur ca nu veti plati in exces pentru ceva ce face mult mai putin.

Daca firma cu care stati de vorba refuza sa va dea un contract in care sa fie trecute clare serviciile asupra carora ati cazut de comun acord si de asemenea si preturile pe care le-ati stabiliti impreuna si pe care l-ati acceptat de comun acord atunci este recomandat sa gasiti o alta firma de repatriere.

De asemenea un lucru foarte suspect este atunci cand contactati o firma pentru transport funerar si acestia va mai suna de alte cateva ori fara sa cereti sa fiti sunati. Se mai poate intampla si sa va faca mai multe oferte de pret tot mai mici. In general, firmele serioase care fac serviciul acesta cu respect si demnitate va ofera din prima si cat mai precis toate informatiile de care aveti nevoie si veti avea si posibilitatea de a stii totul pentru a putea lua cele mai bune decizii, cu responsabilitate si promptitudine si pretul va fi in mod sigur mai economic.

Toate firmele care se ocupa cu repatrieri internationale de persoane si care are logistica necesara ia in calcul si o varianta alternativa.  De exemplu, pentru repatrieri trebuie sa fie luate in calcul mai multe variante de transport: una cu avion de la aeroportul cel mai apropiat si transportul terestru in cazul in care distantele sunt unele acceptabile si urmeaza sa alegeti exact varianta care va convine.

Transportul va trebui sa aiba loc doar cu masini omologate in sensul acesta. Nu se poate face de exemplu cu dacia papuc ori cu ale masini care nu sunt modificate si omologate si autorizate pe baza legilor existente din tara in care se face repatrierea. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite se poate sechestra sicriul de institutiile abilitate in sensul acesta si consecinta va fi intarzierea transportului si cheltuieli in plus. De asemenea se poate ajunge si la compromiterea totala a transportului.

Sicriele in care sunt transportate decedatii vor fi alese de familie si nu pot sa fie schimbate. Va recomandam sa nu acceptati si sa nu fiti de acord ca la sosirea in tara sa vi se schimbe sicriul. De asemenea trebuie sa verificati sa existe sicriul de zinc in interiorul sicriului de lemn.

Daca sicriul de zinc e schimbat poate sa scada si pretul repatrierii insa pune in pericol si sanatatea celor care iau contact cu el. Persoanele care va propun acest lucru profita de starea de emotivitate pe care o aveti pentru a va insela.

Fiti siguri ca acel sicriu a mai fost utilizat si pentru transportul altor decedati. Exista pericolul de a se transmite boli daca sicriul din zinc nu exista si de asemenea se incalca in mod voit demnitatea persoanei si legile oricarui stat. Pentru o astfel de actiune se iau amenzi.

0 Shares
You May Also Like