Parul tau reprezinta o carte de vizita

0 Shares
0
0
0

La fel ca in orice alt domeniu, pentru a deveni cu adevarat specialist, ai nevoie de practica. Actiunea este cea care determina coordonatele succesului. Daca e sa ne luam dupa teorie, noi toti suntem experti, indiferent de domeniu, insa atunci cand atingi un lucru este important sa il poti transforma frumos.

Pentru a putea sa spui ca esti expert in tunsoarea sau aranjatul parului, ai nevoie sa exersezi, nu o sa iti iasa din prima ceea ce iti doresti, cum nu o sa ai de fiecare data vreo prietena disponibila in parul careia sa te joci, tocmai de aceea, recomand cap de practica.

Este util si poti sa achizitionezi unul si pentru acasa, astfel incat atunci cand dispui de timp liber si de rabdare, sa poti incerca sa faci anumite tipuri de impletire sau aranjare sofisticata.

Fiecare femeie are nevoie in mod special macar de cateva ori in viata sa aiba un par aranjat, impecabil pentru un anumit eveniment. Sunt nunti, botezuri la care trebuie sa mergem, petreceri aniversare sau alt tip de evenimente, la care parul are nevoie de un anumit stil, evenimente in cadrul carora dorim sa ne simtim bine, fara vreo urma de frustrare sau de incordare.

Parul tau reprezinta o carte de vizita, e nevoie sa utilizezi produse care i se potrivesc, asa cum este nevoie sa iti alegi incaltamintea corespunzatoare in functie de anotimp sau de calitate. Din cap pana in picioare, ai grija de tine. Ce vede cineva prima oara la tine, inainte sa arati cat de inteligenta ori empatica esti?

Ei bine, la cei din jur, intaia oara observam fata si implicit parul, asa ca ia in calcul masurile pe care este cazul sa le faci daca in acest moment nu iti place nici tie ce anume vezi in oglinda.

Timpul uneori nu este favorabil noua, se scurge prea repede si pierdute in activitatile cotidiene, uitam sa ne ingrijim. Cred ca treaba ar trebui sa stea un pic invers, ai intai grija de tine si apoi de-abia de ceea ce se intampla in jurul tau.

0 Shares
You May Also Like