Nokia Lumia 1320 – un windows phone solid, cu performante bune

0 Shares
0
0
0

Telefoanele bune nu trebuie sa fie neaparat si foarte scumpe. Nokia Lumia 1320, un smartphone cu Windows 8, se alatura categoriei de telefoane midrange, de asa numite “phablet-uri” pe care majoritatea si le poate permite. Vrei huse Nokia la cele mai bune preturi? Le poti obtine foarte rapid, intrand pe MagazinGsm.ro.

Exact ca si Samsung Galaxy Mega de 6.3 inch sau ca ZTE Iconic Phablet (cunoscut in Statele Unite ca Boost Max), acest device cu dual core si ecran de 6 inch, face un compromis intre feature-uri si cost, livrand un package complet finisat, la doar 340 de dolari, fara abonament.

Lumia 1320 este un telefon capabil LTE, dar nu are anumite feature-uri prezente pe high-endul Nokia Lumia 1520, dar trebuie sa ne gandim ca are jumatate din pretul celui din urma. Nokia 1320 reprezinta o alegere foarte buna peu cineva care cauta un Windows Phone cu ecran mare, aproape cat al unei tablete.

[adsenseyu1]

Astea fiind spuse, daca te atrage mai degraba un device cu sistem de operare Android, poti lua in considerare Samsung Mega sau ZTE Iconic, dar daca esti fan Windows, nu poti gasi in aceasta categorie de pret, ceva mai bun decat atat.

Design si constructie.
Pentru Lumia 1320, design-ul este unul mat, cu cele mai vibrante posibilitati de culoare, fiind oranjul sau galbenul, dar chiar si daca il alegeti in varianta de alb sau negru, va intoarce capetele cu siguranta. Colturile rotunjite dau un look mai placut, mai elegant, dar diagonala totala de 6.46 inch, va cantari ceva in buzunarul tau, telefonul fiind destul de greu si de mare.

Un design unibody, presupune ca bateria nu poate fi inlocuita, dar poti scoate cover-ul de pe spate, pentru a avea acces la cartela SIM sau la slotul micro SD, ce se afla la interior.

Ca si alte telefoane Lumia dinaintea acestui model, exista la exterior un buton Power, unul de volum si un shutter dedicat pentru camera foto. In partea de sus, se afla un headphone jack, pentru castile cu jack de 3.5 mm.

[adsenseyu1]

In ceea ce priveste ecranul de 6 inch, Nokia, ca si Samsung sau ZTE, a ales pentru acest telefon de buget o rezolutie de doar 720p, in detrimentul unui full HD 1080p. Adevarata intrebare este insa: poate ochiul tau sa faca diferenta si sa observe rezolutia mai mica? Raspunsul este: depinde.

Window 8 Phone arata destul de bine pe ecranul 720p. De fapt, daca nu privesti ecranul la microscop, acesta se prezinta la fel de luminos si clar, daca este sa-l comparam cu unul de tip full HD.

Chiar si jocurile se vad bine, mai ales cele care sunt optimizate si pentru rezolutia 720p. Website-urile si serviciile de social networking umplu tot ecranul si se vad clar, dar vei observa anumite diferente mai ales la vizualizarea de clipulete pe facebook, acolo unde majoritatea clipurilor nu sunt optimizate HD sau nu au fost scalate pentru a se putea vedea in conditii optime si pe un ecran mai mare.

0 Shares
You May Also Like