Incalzeste-ti casa chiar si cand gerul este napraznic!

0 Shares
0
0
0

In ziua de azi, iernile din tara noastra au devenit unele destul de aprige, astfel ca trebuie intotdeauna ca, inainte ca sezonul rece sa isi faca aparitia, sa ne pregatim de tot ceea ce este mai rau.

Pentru cei care locuiesc in orasele mici ale tarii noastre si care nu se pot bucura de o centrala a apartamentului proprie si care inca depinde de centrala termica a orasului, care alimenteaza cu caldura si apa calda toate blocurile prezente in orasul respectiv, acestia trebuie sa stie ca mai exista o solutie salvatoare chiar si in unul dintre nefavorabilele momente cand centrala termica se defecteaza.

Motivul pentru care aceste centrale termice se defecteaza nu tine de greseala lor de constructie, ci de faptul ca sunt vechi si ca orice alt lucru vechi, si acestea se deterioreaza in timp.

[adsenseyu1]

Solutia salvatoare, atunci cand centrala termica veche prezenta in orasul tau se defecteaza este caloriferul electric. Si spun asta mai ales in cazul in care, in apartamentul sau garsoniera in care locuiesti se afla si un copil mic sau chiar un nou nascut, pentru ca dupa cum stim, fiecare dintre acestia trebuie sa stea in conditii climatice bune, iar mai ales in timpul iernii, acestia trebuie sa se bucure de caldura unui camin la propriu.

Amplasand un calorifer electric in interiorul camerei unui copil, face din camera acestuia un loc fericit pentru joaca, chiar si atunci cand gerul napraznic isi face aparitia si chiar si in cazul in care caloriferele ce sunt alimentate de centrala termica a orasului in care locuiti sunt reci.

Si spun acest lucru doar datorita faptului ca un calorifer electric are cu adevarat puterea de a incalzi o camera si de a- i reda acesteia ambianta placuta si de care orice copil are nevoie. Bineinteles, multi romani se feresc si in ziua de azi de achizitionarea unui calorifer electric pentru ca sunt de parere ca acesta consuma o cantitate destul de mare de energie electrica.

[adsenseyu1]

Si asta pentru ca majoritatea dintre acestia confunda performantele unui calorifer electric de ultima generatie cu cel al unui calorifer electric fabricat in urma cu 15 ani. Intr- adevar, caloriferele electrice fabricate in urma cu aproximativ 15 ani aveau niste performate destul de scazute si, chiar daca aveau puterea de a incalzi o camera in totalitate in acelasi timp faceau si contorul de curent sa se invarta cu o putere destul de mare.

Insa in cazul unui calorifer electric de ultima generatie, lucrurile stau cu totul altfel, pentru ca in cazul acestuia nici nu se mai pune problema de a consuma o foarte mare cantitate de energie electrica, din cauza faptului ca sunt concepute cu cap si facute astfel incat sa nu incarce facturile de curent.

0 Shares
You May Also Like