Este indicat sa fac videochat?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe tinere absolvente de liceu, s-au hotarat sa renunte la ideea de a-si continua studiile, pentru a-si gasi un job cat mai bine platit. Nu este de mirare acest lucru, in conditiile in care atat de multe absolvente de facultati, lucreaza ca si caserite in supermarket-uri, sau ca si chelnerite in diferite restaurante.

In aceste conditii, este firesc ca absolventele de liceu sa nu isi doreasca sa mearga 3-4 ani la facultate, unde sa fie necesar sa plateasca bani pentru chirie sau camin, si la final, cand obtin diploma de licenta sa nu obtina un job in domeniul in care s-au specializat.

Alte absolvente de facultate, nu isi gasesc locuri de munca in domeniul in care s-au specializat, pentru ca nu au experienta, si nimeni nu risca sa angajeze personal fara experienta, pe diferite functii importante. Alte fete, se angajeaza in domeniul in care s-au specializat, insa pana cand acumuleaza experienta, vor primi salarii foarte mici.

In aceste conditii, multe absolvente de liceu aleg sa isi indrepte atentia spre site-ul www.misscamstudio.ro, pentru a deveni modele de videochat ale studioului Miss Cam Studio. Fetele care aleg aceasta cariera, se pot bucura de o multime de avantaje, cu care vine la pachet o astfel de cariera. Vom discuta despre acestea in urmatoarele randuri.

Job legal

In ciuda faptului ca oamenii asociaza videochatul cu alte activitati precum pornografia sau prostitutia, videochatul este legal in Romania, asa ca fetele care aleg sa devina modele de videochat ale studioului Miss Cam Studio, vor lucra cu forme legale. Acest lucru inseamna ca vor lucra cu contract de munca, vor avea asigurare medicala si toate contributiile la stat platite la zi.

Venit minim garantat de 8000RON.

Veniturile care pot fi obtinute de catre fetele care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, in mod evident sunt cu mult peste media veniturilor intalnite in Romania.

Pentru ca fetele care isi doresc asemenea venituri lunare sa se bucure de acest avantaj, nu au nevoie de experienta anterioara in domeniul videochatului; ci este necesara doar o motivatie puternica, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut.

De-asemenea, conteaza foarte mult si ca modelul de videochat sa poata vorbi cat mai bine limba engleza. In acest fel, va putea comunica cu clientii straini, si va reusi sa castige mai multi bani.

Tot referitor la partea financiara, pentru ca pana la urma aceasta este cel mai important aspect atunci cand vine vorba despre videochat, trebuie facuta precizarea ca modelele vor fi platite corect si la timp. Acest lucru nu face altceva decat sa le arate modelelor ca sunt importante, si sa le determine sa faca in continuare parte din echipa studioului.

Trainer personal

Dupa cum spuneam in randurile de mai sus, nu este necesar ca fetele care isi doresc o cariera  in cadrul studioului Miss Cam Studio, sa aiba experienta in aceasta activitate. Fetele vor avea parte de un trainer personal care le va invata tot ceea ce este necesar sa faca pentru a avea succes in fata camerei web.

Trainerii cu experienta, in mod evident cunosc o multime de trucuri care le pot fi de folos modelelor, si cu siguranta vor impartasi cu acestea toate aceste trucuri.

Suport tehnic

Exista fete care nu sunt cele mai bune prietene cu tehnologia, si care acasa nu s-ar fi descurcat sa faca videochat, din acest motiv. Din fericire pentru ele, vor putea fi ajutate de catre epxertii care isi desfasoara activitatea in interiorul studioului Miss Cam Studio. Acestia vor rezolva toate problemele tehnice cu care se vor confrunta modelele, in timpul serviciului.

Make-up & Hair styling asigurat

Make-up artistii si hairstilistii angajati ai studioului de videochat, cu siguranta sunt la dispozitia modelelor in permanenta, pentru a le indeplini toate dorinte cu privire la head styling. Trasaturile frumoase ale modelelor, vor fi scoase in evidenta de catre cele mai interesante machiaje, realizate de catre cei mai buni artisti make-up, iar coafura va fi adaptata tinutelor care vor fi purtate de catre modele.

Colectiv tanar si primitor

Cu siguranta fetele care isi doresc sa lucreze intr-un studio de videochat, sunt curioase si in ceea ce priveste colectivul. Fetele care vor fi angajate de catre MissCam Studio Bucuresti, se vor integra rapid in colectiv, pentru ca vor avea parte de un colectiv tanar si primitor.

Sedinte foto si video profesionale

Acestea sunt alte beneficii de care pot avea parte fetele care aleg sa practice videochatul, in MissCam Studio Bucuresti. Aceste poze si clipuri video sunt foarte importante, pentru ca pot face diferenta in ceea ce priveste veniturile modelelor. Este important ca fotografiile si clipurile video sa fie profesionale si la cele mai inalte standarde de pe piata.

Tinand cont de toate cele povestite in randurile de mai sus, se poate spune ca intr-adevar, locurile de munca din industria videochatului sunt cu adevarat rentabile.

0 Shares
You May Also Like