EMURGO și Eforturile Sale de a Crește Ecosistemul Cardano

EMURGO și Eforturile Sale de a Crește Ecosistemul Cardano

0 Shares
0
0
0

EMURGO, entitatea fondatoare a blockchain-ului Cardano, este un braț relativ necunoscut al rețelei descentralizate. Deși susține blockchain-ul lui Charles Hoskinson la toate nivelurile, rolul EMURGO în ecosistemul Cardano este adesea subestimat, mai ales când este comparat cu Input Output Global (IOHK) și Fundația Cardano.

Cu fonduri de sute de milioane de dolari acordate startup-urilor emergente din lumea ADA, contribuția EMURGO este adesea redusă la crearea de portofele Cardano. Ca braț comercial oficial al blockchain-ului Cardano, influența EMURGO asupra sănătății și creșterii ecosistemului nu poate fi subestimată.

Ce este EMURGO și cum ajută această companie cu viziune de viitor Cardano să ofere soluții blockchain celor care au cea mai mare nevoie?

EMURGO, Unul din Pilonii Fondatori ai Protocolului Cardano

Alături de IOHK și Fundația Cardano, EMURGO este unul dintre pilonii fondatori ai protocolului Cardano. Ca pilon fondator, își asumă responsabilitatea de a cultiva, dezvolta și susține oportunitățile comerciale în sistemul blockchain Cardano.

În esență, EMURGO este o firmă de capital de risc. În timp ce Cardano pune bazele cu blockchain-ul său de generația a treia, EMURGO ajută la finanțarea întreprinderilor comerciale, cum ar fi dApps, produse și servicii, stimulând adoptarea în masă.

Cu o prezență globală care se întinde de pe străzile aglomerate din Singapore până la huburile tehnologice din Japonia, SUA și Indonezia, se așteaptă ca influența EMURGO să crească sub conducerea fondatorului și CEO-ului Ken Kodama.

Cum Îmbunătățește EMURGO Ecosistemul Cardano?

Când vine vorba de extinderea prosperului ecosistem blockchain Cardano, EMURGO este unul dintre primele nume care ne vine în minte. Fie că finanțează startup-uri creative, susține soluții blockchain în industria lanțului de aprovizionare, sau educă următoarea generație de dezvoltatori de contracte inteligente, EMURGO este mereu pregătit să ofere un ajutor.

Investiții Strategice – Focalizarea principală a firmei, EMURGO Ventures investește capital în proiecte inovatoare care utilizează blockchain-ul Cardano.

Educație și Împuternicire – Academia EMURGO oferă educație blockchain dezvoltatorilor care doresc să construiască pe rețeaua Cardano.

Aria Globală – Cu birouri pe mai multe continente, EMURGO valorifică perspective globale și asigură că soluțiile Cardano sunt versatile și răspund nevoilor diverse.

Produse Cardano – EMURGO a construit mai multe unelte și servicii Cardano de bază, cum ar fi exploratoarele blockchain și portofelele de active digitale, care pot fi utilizate de orice entuziast ADA.

Inițiativele EMURGO

Obiectivele fundamentale ale EMURGO se concentrează în jurul susținerii și educării ecosistemului Cardano. Deși aceasta vine în general prin furnizarea de investiții și îndrumări pentru companiile noi, EMURGO și-a extins oferta în conformitate cu creșterea impresionantă a Cardano.

EMURGO Ventures

Ecosistemul Cardano este un teren fertil pentru idei creative și tehnologii perturbatoare. EMURGO Ventures, brațul comercial oficial al Protocolului Cardano, ajută antreprenorii și fondatorii aflați la început de drum să-și atingă potențialul maxim, contribuind totodată la creșterea efectului de rețea al Cardano.

EMURGO a ajutat la finanțarea mai multor proiecte populare bazate pe Cardano, inclusiv Adanian Labs, un studio de tehnologie Web3, și AdaVerse, un incubator și accelerator Web3.

Deși aceste proiecte sunt un bun punct de plecare, ar fi benefic să vedem EMURGO susținând protocoale DeFi inovatoare prin implicarea și atragerea activă a utilizatorilor.

În septembrie 2022, urmând lansarea mult așteptată a Vasil Hard Fork, EMURGO a promis să investească peste 200 de milioane de dolari SUA în ecosistemul Cardano. Din această sumă, 100 de milioane de dolari SUA vor fi direcționați către startup-uri din Africa, în cadrul Inițiativei EMURGO Africa.

Academia EMURGO
EMURGO Academy

Academia EMURGO

Academia EMURGO este o platformă de educație blockchain nativă Cardano. Aceasta ajută dezvoltatorii aflați la început de drum și entuziaștii Cardano să învețe tot ce este de știut despre rețea și să înceapă să construiască aplicații și unelte care să profite de capabilitățile Cardano.

De la înființarea sa, Academia EMURGO a ajutat peste 2.100 de cursanți să descopere blockchain-ul Cardano, învățând totul de la fundamentele arhitecturii blockchain până la dezvoltarea contractelor inteligente. Academia EMURGO oferă de asemenea un curs de Consultanță în Afaceri Blockchain, unde studenții netehnici pot învăța cum să integreze tehnologia blockchain în modelele lor de afaceri existente.

EMURGO Africa

Națiuni africane precum Nigeria se numără printre cele mai mari rate de adoptare a criptomonedelor din lume. Plin de potențial și promisiuni, Cardano a făcut pași semnificativi pentru a susține și dezvolta industria Web 3 a continentului.

Cu un interes deosebit pentru promovarea dezvoltării, EMURGO Africa investește în și partnerează cu întreprinderi, startup-uri și acceleratoare centrate pe Africa. În încercarea de a cultiva soluții cu impact social pe blockchain-ul ecologic durabil al Cardano, EMURGO a rezervat 100 de milioane de dolari în finanțări pentru startup-urile blockchain bazate în Africa.

EMURGO Africa își propune să ajute la conectarea întreprinderilor bazate pe Cardano din întregul continent. Compania a reușit să asigure 40 de parteneriate în 11 țări, oferind finanțare, educație și soluții blockchain personalizate.

Produsele EMURGO

În afara fondurilor de investiții și eforturilor educaționale, majoritatea comunității Cardano cunoaște EMURGO datorită unei aplicații simple, portofelul Yoroi.

EMURGO a lansat de asemenea mai multe alte produse care nu au rezistat testul timpului. Explorer-ul blockchain Seiza a fost întrerupt în 2020 datorită echipei care lucra la „lucruri care pot fi considerate mai complexe”.

Similar, o bibliotecă de coduri sursă open-source numită Tangata Manu a fost de asemenea lansată pentru a ajuta dezvoltatorii terți să construiască portofele Cardano. Baza de coduri este încă disponibilă pe Github, dar nu a fost actualizată din ianuarie 2020.

Portofelul Yoroi

Portofelul Yoroi

Conceput de EMURGO, Yoroi Wallet este o extensie simplă pentru browser și o aplicație mobilă. Yoroi este un portofel de criptomonede care stochează active digitale în cadrul ecosistemului Cardano.

Yoroi s-a dovedit a fi o alegere populară printre entuziaștii cripto în zilele timpurii ale Cardano. Platforma dispune de o interfață de utilizator curată și simplă, ușor de înțeles, ceea ce face încorporarea noilor utilizatori foarte ușoară.

Cu toate acestea, Yoroi Wallet nu se integrează bine cu dApps Cardano, cum ar fi schimburile descentralizate sau piețele de NFT-uri Cardano, ceea ce înseamnă că a pierdut unii utilizatori în favoarea unor alternative mai compatibile.

Cardano Spot

Cardano Spot este o platformă de social media unde comunitatea Cardano se poate simți ca acasă. Entuziaștii ADA folosesc Cardano Spot pentru a împărtăși conținut educativ, actualizări de piață și anunțuri despre ecosistemul Cardano.

USDA

USDA este un stablecoin propus, ancorat la Dolarul SUA. Dezvoltat de EMURGO și Anzens, USDA își propune să deblocheze o flexibilitate și utilitate mai mare în cadrul DeFi Cardano.

Proiectul s-a confruntat cu multe obstacole de reglementare și a avut dificultăți în a se lansa. Între timp, DJED s-a stabilit ca stablecoinul de-facto al rețelei Cardano.

Avantajele și Dezavantajele EMURGO

În cadrul efervescentului ecosistem Cardano, EMURGO joacă un rol semnificativ. Ca orice pilon fundamental, vine cu puncte forte și provocări. Să explorăm avantajele și dezavantajele EMURGO.

Avantaje

Rol Pionier – Ca entitate fondatoare a protocolului Cardano, EMURGO deține teoretic o influență semnificativă în creșterea comercială și adoptarea rețelei.

Rețea Globală – Cu birouri care se întind de la huburile tehnologice din Asia până la peisajele promițătoare ale Africii, prezența globală a EMURGO asigură perspective diversificate și o arie de acțiune extinsă.

Investiții Strategice – Prin intermediul EMURGO Ventures, organizația susține proiecte Web3 inovatoare care extind utilitatea Cardano.

Inițiative Educaționale – Academia EMURGO înzestrează cursanții cu uneltele și cunoștințele necesare pentru a construi produse și servicii semnificative pe blockchain-ul Cardano.

Dezavantaje

Produse Nesatisfăcătoare – Având în vedere că EMURGO este unul dintre pilonii fondatori ai ecosistemului Cardano, este dezamăgitor faptul că produsele lor oficiale, precum Yoroi și USDA, sunt depășite de unelte create de comunitate.

Impact Discutabil – Cele mai mari dApps din Ecosistemul Cardano sunt protocoale conduse de comunitate care au primit puțină sau deloc finanțare de la EMURGO. Între timp, proiectele susținute de EMURGO, cum ar fi Fourier Labs și Mazzuma, sunt relativ necunoscute în spațiul cripto.

Peisaj Competitiv – Industria blockchain este extrem de competitivă, cu zeci de blockchain-uri de Layer-One luptând pentru dominația pieței. Dacă Cardano nu poate ține pasul, EMURGO va avea dificultăți în a găsi startup-uri demne de susținut.

Care este Site-ul Web al EMURGO?

Site-ul oficial al EMURGO poate fi accesat la adresa emurgo.io.

Ce este EMURGO Cardano?

EMURGO este brațul comercial oficial al protocolului Cardano. Responsabilitatea principală a companiei este de a oferi finanțare, îndrumare și educație afacerilor care lansează proiecte pe blockchain-ul Cardano.

Unde este sediul central al EMURGO?

Sediul central al EMURGO se află în Singapore; totuși, compania are birouri în întreaga lume.

Cine este Fondatorul EMURGO?

EMURGO a fost fondată de Ken Kodama în 2017. Kodama este, de asemenea, CEO-ul companiei.

0 Shares
You May Also Like