Diavit – un medicament care vindeca diabetul

0 Shares
0
0
0

Potrivit statisticilor intocmite de Societatea Romana de diabet , numarul persoanelor care sufera de aceasta tulburare a metabolismului a fost in continua crestere in ultimii ani , ajungand sa depaseasca 1,5 milioane , ceea ce inseamna ca 1 din 7 romani prezinta un risc foarte ridicat de diabet .

Webfarm.ro , o farmacie online special creata pentru dumneavoastra , va pune la dispozitie Diavit , un produs romanesc , 100% natural , realizat din extracte de afine si catina alba . Pentru mai multe informatii despre acest produs , cat si despre intreaga gama de produse comercializate de aceasta farmacie virtuala va invit sa accesati www.webfarm.ro .

Diavit este rezultatul cercetarilor Prof. Roman Morar de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj Napoca  . In urma acestor cercetari s-a demonstrat ca afinele si catina au puteri terapeutice fantastice .

Imediat dupa ce a descoperit ca afinele trateaza diareea (punand bazele unui medicament foarte eficient , Eridiarom) , Prof.Morar a realizat ca aceste fructe sunt un bun adjuvant si in tratarea diabetului . Amestecand afinele cu catina a luat nastere Diavit , un medicament a carui putere de tratare a diabetului a fost demonstrata in 2004 si de cercetatorii celebrei Universitati Harvard . [adsenseyu1]

Acest medicament trebuie administrat concomitent cu medicamentatia prescrisa de medicul specialist iar rezultatele se vor observa abia dupa 1-2 luni .
Diabetul apare atunci cand pancreasul nu produce sau produce , dar in cantitati mici , insulina sau in cazul in care celulele din organismul dumneavoastra nu interactioneaza cu insulina secretata . Ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba o sa va explic intreg procesul .

Alimentele pe care dumneavoastra le consumati , odata ajunse in corp se descompun pana ajung sub forma de glucoza . Glucoza este forma sub care se regaseste zaharul in corpul uman si reprezinta o adevarata sursa de combustibil pentru organismul dumneavoastra . In urma digestiei , glucoza ajunge in sange unde este utilizata de catre celule pentru crearea energiei de care organismul are nevoie . Pentru ca glucoza sa fie utilizata de catre celule este necesara prezenta insulinei , un hormon produl de pancreas , glanda din spatele stomacului .

Exista trei tipuri de diabet :

–    Diabetul de tip 1 se intalneste la 5-10% din totalul cazurilor de diabet din tara noastra . Cei ma predispusi la aparitia acestui tip de diabet sunt copii si adultii tineri , insa exista si persoane trecute de prima tinerete care sufera de aceasta tulburare . Printre cele mai des intalnite simptome se numara : senzatia de foame si sete permanenta , pierderea in greutate , oboseala extrema si tulburarile de vedere .  In cazul in care nu este tratat la timp se poate ajunge la coma diabetica , care poate pune in pericol viata pacientului .

–    Diabetul de tip 2 este cea mai des intalnita forma de diabet , peste 90% dintre persoanele care sufera de diabet au aceasta forma . Apare de cele mai multe ori la persoanele de varsta inaintata , la persoanele care sufera de obezitate  sau pe cale ereditara . Potrivit statisticilor , peste 80% din persoanele care sufera de acest tip de diabet sunt supraponderale , inactivitatea fizica fiind unul dintre factorii care declanseaza aceasta boala .

[adsenseyu1]

Cele mai des intalnite simptome sunt : oboseala , greturi , mictiuni si infectii frecvente , vindecari lente ale ranilor , sete excesiva , tulburari de vedere sau pierdere in greutate . Exista si persoane care sufera de aceasta boala insa nu prezinta simptome .

–    Diabetul gestational ( de sarcina )  apare , dupa cum ii spune si numele , pe parcursul sarcinii . Ca si in cazul diabetului de tip 2 , apare intr-un foarte mare procent la americanii africani , la hispanici , la indieni si pe cale ereditara . Astfel , femeile care sufera de aceasta tulburare prezinta un risc de pana la 50% de aparitie a diabetului de tip doi in primii 10 ani dupa nastere .

Alte stiri actuale :

1. Află totul despre glaucom
2. Ce plante sunt sănătoase toamna
3. Mini-organele crescute în laborator– tehnologia care schimbă viitorul medicinei
4. MURELE – medicamentele toamnei
5. Care sunt ceaiurile şi suplimentele „naturale“ pentru care putem plăti cu viaţa

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like