De ce sa alegi un apartament cu 3 camere?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca este mai ieftin sa cumperi un apartament cu 2 camere, cea mai buna alegere este achizitionarea unui apartament cu 3 camere in Bucuresti pentru ca este o investitie pe termen lung.

Atunci cand cumparam un apartament tentatia este sa alegem optiunea ieftina, fara sa ne gandim ca facem angajamente mari pe termen lung.

In special daca in viitor vrei sa iti intemeiezi o familie. Atunci cand apare un copil in viata ta are nevoie de propria lui camera. Iar un apartament de 2 camere nu asigura acelasi confort pentru o familie precum un apartament de 3 camere.[adsenseyu1]

In cazul in care ai achizitionat deja apartamentul cu 2 camere, atunci cand apare un al treilea membru in familie, trebuie sa il vinzi ca sa cumperi unul de trei camere.

De ce nu este profitabil pe viitor? Pentru ca piata este in continuu schimbare, iar peste cativa ani exista posibilitatea ca preturile sa fie mult mai mari decat acum.De ce sa nu faci o investitie de viitor si sa alegi un apartament cu 3 camere in Greenfield?

Daca esti o persoana care apreciaza calitatea si confortul, alege unul din apartamentele noi de 3 camere din Greenfield, cartier situat in sectorul 1 al capitalei, in apropiere de Banesa Shopping City.

[adsenseyu1]

Ai toate motivele sa alegi Greenfield pentru viitoarea ta casa: cartier nou, locuinte cu finisaje deosebite, locatia este minunata, incadrata de padurea Baneasa si Tunari, ferita de zgomotele orasului.

Muta-te acum in Greenfield! Ce mai astepti?

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like