Cele mai ciudate telefoane din lume

0 Shares
0
0
0

La tot pasul intalnim fel si fel de telefoane mobile. Marea majoritate a populatiei este incantata de telefoanele inteligente, ele fiind de altfel la mare cautare.

Cand iti cumperi un telefon, trebuie sa fii constient de faptul ca la un moment dat exista posibilitatea ca anumiti factori sau evenimente sa-i afecteze buna functionare. Nu-ti cumperi un iPhone 5, daca stii ca mai tarziu nu-ti vei permite sa inlocuiesti in caz de nevoie un display iPhone 5. Trebuie sa te gandesti si la costurile de pe parcurs.

Daca totusi iti permiti financiar un iPhone 5, un display iPhone 5 poti cumpara de pe www.magazingsm.ro, care este cel mai mare magazin GSM din tara. Profita acum de preturile accesibile si de ofertele pe masura.

Trebuie sa recunoastem ca iPhone 5 este un telefon cu un design destul de placut. Insa, nu toate telefoanele mobile au un design placut. Bineinteles este vorba si de gust, insa unele sunt de-a dreptul ciudate. De-a lungul timpului, pe piata au fost scoase multe astfel de telefoane. In cele ce urmeaza, vom vorbi de cateva dinte ele.[adsenseyu1]

•    Siemens Xelibri 3. Nici nu stiu cum sa descriu forma unui astfel de telefon, deoarece este o forma destul de ciudata. Telefonul nu atrage in nici un caz privirile, si este si destul de dificil de utilizat. Are 55 g, iar la capitolul dimensiuni vorbim de 74 x 43 x 20 mm. Cu ajutorul unui astfel de telefon poti initia apeluri, poti trimite SMS-uri, insa nu te poti bucura de o multime de functii cum ar fi: radio, Bluetooth, HDMI, camera foto, camera video, ceas sau alarma.

•    Hong Jeong Dual LCD. Lansat in Corea in anul 2006, telefonul a fost un mare esec. De ce? Pentru ca marginile ecranului avea dimensiuni la fel de mari ca si ecranul in sine. Si nu vorbim de un ecran pe o parte a telefonului si altul pe cealalta parte, ci de doua ecrane mici, asezate unul langa altul in partea superioara a dispozitivului.

•    Toshiba G450. Inca de la prima vedere, designul telefonului este ciudat. Telefonul are o forma oarecum ovala, si pe suprafata lui sunt prezente trei cercuri. Unul din cercuri reprezinta ecranul, celelalte doua, tastatura. Practic, telefonul este dotat cu doua tastaturi circulare. Se pare ca nici acest model nu a atras atentia cumparatorilor.

[adsenseyu1]

•    Bang & Olufsen Serenata. Acesta nu este primul model care a esuat de la Bang & Olufsen. Motivul este acelasi, producatorii s-au gandit ca pot da lovitura cu un telefon ce are tastatura deasupra ecranului. Designul telefonului este oarecum atractiv, insa un astfel de model este dificil de utilizat.

•    CEC F88 Wrist Phone. Chinezii au avut curajul sa lanseze un telefon care sa fie purtat la incheietura mainii. Din nefericire, rezultatele nu au fost cele asteptate, in primul rand datorita dificultatii cu care pot fi trimise SMS-urile, iar in al doilea rand datorita aspectului inestetic dat de antena externa.

Ai folosit vreodata un telefon care ti s-a parut de-a dreptul ciudat? Daca da, care este acesta?

0 Shares
You May Also Like