Cele mai bune display-uri LCD iPhone 6 si 6 Plus

0 Shares
0
0
0

Majoritatea utilizatorilor de iPhone stiu cat este de important displayul pentru un asemenea dispozitiv si de aceea in momentul in care apar probleme si sunteti in capitala e recomanda sa apelati la un service reparatii telefoane Bucuresti de incredere.

O inlocuire a displayului de la iPhone poate sa fie realizata de specialistii de la Service GSM.

Mai departe va vom prezenta displayurile de la Iphone 6 si 6 Plus.

Apple a inventat notiunea de dispaly retina in anul 2010 in momentul in care a anuntat si telefonul iPhone 5. In momentul acela rezolutia 960 x 640 a distrus pur si simplu competitia. Din acel moment Apple a fost afectata de competitia telefoanelor Android care aveau ecrane de pana la 1440p.[adsenseyu1]

Momentul in care a fost anuntat iPhone 6 a oferit sansa firmei Apple sa intre din nou in cursa  telefoanelor cu rezolutii de top dar a trebui sa pastreze de asemenea cat mai subtile caracteristicile de afisare pentru ecranele mari. iPhone 6 si 6 Plus pun la dispozitia clientului in mod cert cele mai bune displayuri LCD care au fost testate vreodata.

Desi Apple tinde sa arate si o oarecare timiditate in momentul in care vorbim despre cifre deja stim ca dispozitivul iPhone 6 are ecranul de 4.7 inch si o rezolutie de 1334 x 750.

Afisajul anterior care a fost oferit de Apple mai exact diplayul retina, avea densitatea de 3261 de pixel pe inch care era identica celei de la Iphone 6 care avea o dimensiune si o rezolutie mai mare. Imbunatatirea in legatura cu claritatea ecranelor vine la iPhone 6 Plus care ofera  in mod specatculor 401 PPI.

Densitatea de pixeli necesara unui dispozitiv mobil ramane o problema deschisa iar iPhone 6 e mult mai putin dens comparativ cu dispozitivele HTC One si Galaxy S  dar are o rezolutie suficient de buna care reda in mod perfect cele mai multe imagini mai ales in ceea ce priveste capacitatea pentru percepere a ochiului uman.

Unica diferenta reala apare in momentul in care sunt recalculate dimensiunile imaginilor incepand cu rezolutia lor originala si pana la cea a telefonului.

[adsenseyu1]

Pixelii in plus care sunt prezenti pe iPhone 6 Plus fac aceasta diferenta notabila in privinta aceasta in special in legatura cu textul si cu imaginile detaliate. In cazul in care vorbim despre densitatea de pixeli, Apple e in urma celorlalte firme din competitie pentru ca ambele companii merg catre ecrane de 1440p.

Un ecran foarte bun este definit  si prin altceva decat prin numarul de pixeli. Apple este in mod traditional extrem de bun la modul in care reproduce culorile si poate ajunge pana la un procent de 100 in legatura cu varietatea de culori.

In trecut ecranul retine de la iPad a reprezentat o exceptie, dar noile telefoane iPhone sunt in top din punctul acesta de vedere. Acuratetea culorilor se aseamana cu iPhone 5S si este cu 10 procente mai mare decat a ecranului AMOLED de la Galaxy S5.

Raportul de contrast este mult mai bun si mult mai consistent pe Apple la lumina puternica.

0 Shares
You May Also Like