Cele mai bune aplicatii pentru bebelusi si copii mici

Cele mai bune aplicatii pentru bebelusi si copii mici

0 Shares
0
0
0

Daca sunteti un parinte cu copii mici, stiti foarte bine importanta de a avea cateva aplicatii distractive pe smartphone, indiferent ca detineti un telefon Samsung, un dispozitiv iPhone sau orice alt smartphone.

Poate fi un salvator real de multe ori. Indiferent daca incercati sa luati o masa delicioasa la restaurant va faceti treburile obisnuite, instalarea unor aplicatii interesante pe smartphone ii poate oferi micutului dvs. distractie instantanee, iar dvs. va puteti face treburile in liniste.

In randurile care urmeaza, am pregatit pentru dvs. o lista care cuprinde cele mai bune aplicatii pentru bebelusi si pentru copii mici, aplicatii care in mod evident vor atrage atentia celor mici, si care pot avea si scop educativ. Iata asadar cateva exemple de aplicatii pe care trebuie sa le instalati pe un telefon Samsung si nu numai, pentru copilasii dvs.

  1. Fisher Price

Fisher Price este un nume de marca atunci cand vine vorba de divertisment. Are tone de aplicatii pentru bebelusi si copii mici, insa nu toate sunt gratuite. Aplicatia Forme si Culori este gratuita, iar primul lucru pe care il invata un copil este identificarea formelor si a culorilor. Aceasta aplicatie Fisher Price il ajuta pe micutul tau sa afle despre diferite forme si culori prin interactiuni animate, sa cante de-a lungul melodiilor si sunetelor.

  1. AlphaTots Alphabet

Exista tone de aplicatii care ii ajuta pe copiii mici sa invete literele, dar aceasta aplicatie este unica in sine, deoarece ii ajuta pe copiii mici sa invete literele construind roboti, nave spatiale extraterestre, jucandu-se de-a vanatoarea de comori si multe altele.

Aceasta aplicatie combina  literele alfabetului cu 26 de mini-jocuri distractive si 26 de verbe de actiune care ii ajuta sa invete diverse litere si sunete. Aplicatia incurajeaza copiii sa scrie cuvinte pe care le vad pe semne sau carti, iar mai tarziu recita cuvantul pe care l-au scris.

  1. Rattle Baby

Aceasta aplicatie este perfecta pentru copiii de la 0 la 2,5 ani. Clopotul interactiv, cu o grafica, animatii si muzica fascinante educa si distreaza copiii. Aceasta aplicatie este dotata cu o caracteristica exclusiva de blocare pentru copii, care va asigura ca copilul nu efectueaza apeluri iesind de la aplicatie sau va conecteaza la altceva de pe telefon. Acesta aduce atentia copilului asupra diverselor tipuri de simulari ale creierului si alimenteaza dezvoltarea creierului.

  1. Peekaboo Barn

O aplicatie perfecta pentru a va ajuta copilul sa invete diverse sunete ale animalelor. Aplicatia este atat de simpla pentru ca un copil sa se bucure de ea, trebuie doar sa atinga ecranul si exista o actiune din aplicatie.

Cand copilul atinge ecranul, usile hambarului se deschid pentru a dezvalui animalul din interior, impreuna cu sunetul pe care il face. Este doar modalitatea ideala de a invata un copil despre cum sa se concentreze si sa utilizeze informatiile vizuale pe care le colecteaza.

  1. Kapu Bloom Tunes

Incurajeaza copiii sa exploreze diverse sunete, culori si creativitate cu o interfata usor de utilizat si un design atragator. De la apelarea la anumite culori sau forme desenate, folosind-o ca tehnica senzoriala pentru a invata sa se calmeze sau sa repete sunetele intr-o secventa, aceasta va fi aplicatia ideala pentru copilul dvs., care ar dori sa foloseasca din nou si din nou telefonul.

Acesta permite copiilor sa picteze flori in timp ce muzica se aude cantand pe fundal. Muzica continua sa se cante in timp ce copilul coloreaza samanta si odata ce copilul va fi finalizat, va creste intr-o floare minunata.

  1. Animatch

Este un joc foarte usor de potrivire a animalelor care are 30 de carti pentru animale, inclusiv safari si animale de ferma. Cand exista o potrivire potrivita, copiii vor auzi sunete de animale si le vor vedea jongland. Este cel mai bun pentru imbunatatirea abilitatilor cognitive ale copilului dvs., dezvoltarea concentrarii si a puterii de memorie.

0 Shares
You May Also Like