Ce se intampla daca pierzi legatura unui zbor aerian? Descopera pagina aerohelp.ro

0 Shares
0
0
0

Stiati ca un zbor pierdut, independent de voia voastra, poate insemna drept de a obtine compensatii de la compania aeriana? Legislatia in vigoare da castig de cauza unui pasager care trece prin diverse situatii de acest gen. Practic sunt incalcate drepturile pasagerului, asadar este firesc sa fie cerute compensatii.

In functie de gravitatea situatie si daca un caz este eligibil de compensatie, cei care va pot oferi ajutor in acest sens sunt cei de la Aerohelp, cu pagina oficiala www.aerohelp.ro.

Ce se intampla daca pierdeti o legatura de zbor

In cazul in care aveti parte de o pierdere legatura zbor este clar ca nu ajungeti la destinatie la timp, iar de aici un lung sir de consecinte. Aveti dreptul de a cere compensatii pentru o astfel de situatie insa numai in situatia in care nu acceptati ca operatorul de zbor sa va ofere anumite discounturi sau vouchere.

Nu sunt eligibile pentru compensatii cazurile in care nu aveti toate documentele ce sustin cazul, ca zborul pierdut nu face parte din aceeasi rezervare de bilet. De asemenea, daca ceri pe loc o rambursare sau o alta ruta pentru a ajunge la destinatie si operatorul de zbor iti poate oferi o varianta, nu vei mai putea cere si alte compensatii mai tarziu.

Ce trebuie sa stiti despre compensatiile acestea

Nu, nu este nevoie de dosar cu sina, cum adesea ni se intampla cand justificam anumite situatii. Cei de la Aerohelp preiau cazul, fac analiza necesara si daca in situatia voastra nu pot fi cerute compensatii nici nu aveti nimic pierdut.

In cazul in care puteti merge mai departe, suma maxima ce se poate oferi drept compensatie este de 600 de euro. Cei de la Aerohelp se vor ocupa integral de caz si, la final, platiti doar comisionul aferent. Detalii in pagina oficiala, aerohelp.ro.

Putini stiu ce drepturi au si lasa balta situatia. Insa ceea ce se intampla voua se repeta, din pacate, in multe alte cazuri. Asadar nu permiteti ca o nedreptate de acest gen sa se repete si, in plus, ca ceea ce vi se cuvine sa vi se ofere.

Iar acum aparatori ai acestor drepturi sunt la un click distanta. Cu experienta in domeniu si cu disponibilitate imediata sa va ajute, cei de la Aerohelp pot fi contactati din pagina oficiala.

0 Shares
You May Also Like