Ce poti face cu un laptop refurbished?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai nevoie sa iti cumperi un laptop, cu siguranta trebuie sa tii cont de mai multe detalii importante care sa te ajute sa faci alegerea cea mai buna intr-un final.

De exemplu, trebuie sa tii cont de toate nevoile tale si de toate scopurile in care urmeaza sa folosesti laptopul dupa ce ajungi acasa cu el.

Apoi trebuie sa iti stabilesti bugetul pentru ca doar in acest fel vei stii exact spre ce laptopuri trebuie sa iti indrepti atentia. Daca de exemplu ai la dispozitie un buget de 3000 de lei, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia numai spre laptopurile care costa maxim 3000 de lei.

In functie de nevoi dar si de preferinte si de buget, poti opta pentru un laptop nou, pentru un echipament second hand, sau chiar pentru un laptop refurbished.

Dintre toate aceste echipamente, este important de precizat ca laptopurile refurbished au cel mai bun raport calitate – pret, asa ca este firesc ca majoritatea persoanelor sa isi doreasca un astfel de produs pentru acasa.

Un laptop refurbished poate sa fie folosit in foarte multe scopuri, precum pentru a lucra de acasa de exemplu. Un astfel de laptop poate fi folosit de catre cei care lucreaza in domeniul contabilitatii, de catre cei care scriu articole, de catre cei care completeaza sondaje de opinie, sau care desfasoara diferite alte activitati.

Apoi trebuie deasemenea precizat faptul ca un laptop refurbished poate sa fie folosit si de catre cei care isi doresc sa vizioneze filme, sau de catre cei care au de gand sa navigheze pe internet, sau sa foloseasca echipamentul in diferite astfel de scopuri.

Dell Latitude 3340 care vine cu procesorul Intel Core i3 – 4010U, 1.7 Ghz si 3mb cache poate sa reprezinte o solutie ideala pentru cei care isi doresc un laptop bun la un pret super atractiv.

Un astfel de echipament dispune de un HDD de 500 GB dar si de 4 GB memorie RAM DDR3. De precizat este faptul ca echipamentul dispune si de o placa video Intel HD Graghics 4400, si de porturi precum 2XUsb 3.0, LAN, Mini Display Port, HDMI si headphone/microphone/combo jack.

Functia wireless nu ii lipseste echipamentului care are un display de 13.3inch HD (1366×768) Anti-Glare LED si webcam inclus. Echipamentul mai dispune de tastatura tastatura Qwerty, iar bateria sa rezista cel putin o ora incarcata.

Ei bine, acesta a fost doar un exemplu de laptop refurbished spre care isi pot indrepta atentia toti cei care au nevoie de un echipament care sa ruleze perfect, si care sa aiba un raport calitate – pret foarte bun.

Exista pe piata insa o multime de modele de laptopuri refurbished, de la fiecare brand renumit, asa ca persoanele care isi doresc un astfel de produs, cu siguranta au de unde sa aleaga.

Pentru cei care nu sunt interesati de un laptop refurbished, nici ideea de a cumpara un laptop nou nu ar fi una tocmai rea, la fel cum si un echipament second hand le-ar putea fi de mare ajutor.

0 Shares
You May Also Like