Ce hidrofoare din inox alegem?

0 Shares
0
0
0

Probabil ca oricine a fost pus in situatia de a alimenta o casa cu apa stie cat de important este sa ai la  indemana toate echipamentele necesare.

Pompe submersibile sau hidrofoare din inox, kituri de instalare sau cabluri prelungitoare, fiecare dintre aceste lucruri isi au rolul lor bine stabilit si de aceea oricine prefera sa le aiba in dotare pentru a se ajuta de acestea atunci cand este cazul.

Dintre dispozitivele enumerate insa, exista unele fara de care nu se poate in nici o situatie ce tine de extragerea apei. Vorbim aici despre hidrofoare din inox, echipamente special create pentru a intra in contact direct cu apa, fiind in acelasi timp foarte rezistente si fiabile.

Hidrofoarele se impart si ele in mai multe categorii, fiecare dupa specificul sau, fiecare dintre ele fiind destinate unor anumite categorii de lucrari.

Hidrofoarele se pot imparti in functie de adancimea de extragere a apei, iar in acest caz putem deosebi dupa baremul impus de 9 metri doua categorii de hidrofoare si anume pe cele care au posibilitatea de a extrage apa de pana la aceasta adancime si hidrofoarele de adancime care, asa cum le spune si numele, au posibilitatea de a extrage apa chiar si de la adancimi mai mari de 9 metri.

Cand putem folosi hidrofoare din inox? Domeniile de utilizare ale acestor echipamente sunt multiple si au in comun practic acelasi lucru: apa, captarea ei si pomparea acesteia catre suprafata, in vederea transmiterii ei catre beneficiarii si consumatorii finali. Asadar un prim domeniu de utilizare este cel al alimentarii cu apa al cladirilor, al microintreprinderilor si al dependintelor, de asemenea un alt domeniu este cel care tine de utilizarea acestora in cadrul sistemelor de irigare, dar si in cazul sistemelor de instalatii in anumite tipuri de cladiri si constructii.

Care sunt avantajele unor hidrofoare din inox? In primul rand principalul avantaj consta in faptul ca aceste dispozitive ne pot aduce mai aproape necesarul de apa pentru consumatorii casei noastre. Produsele sunt autoamorsante, sunt deosebit de silentioase pentru motoarele cu care sunt dotate, sunt rezistente in medii umede, in apa, sunt rezistente la coroziune, alimenteaza cu usurinta cladiri mici pana la cladiri medii si nu in ultimul rand sunt accesibile din punct de vedere al pretului pentru fiecare dintre noi.

Legat de hidrofoare din inox am putea spune ca acestea sunt durabile in timp si ca putine probleme le pot afecta din punct de vedere al functionarii. Majoritar producatorii aleg sa foloseasca pentru confectionarea lor cele mai bune piese, astfel incat echipamentele sa nu necesite adesea reparatii. Partile componente ale acestor hidrofoare din inox sunt: corpul hidroforului, motorul pompei pentru hidrofor, presostat, manometru, cablu electric, racorduri si orificiul pentru admisia de aer.

Unde putem gasi aceste hidrofoare din inox? Site-ul care se ocupa de comercializarea celor mai bune produse de acest tip este www.shop-einstal.ro, un magazin care pune la dispozitia clientilor toate produsele de acest tip destinate ceselor si gospodariilor fiecaruia dintre noi, fara efort si mai ales fara costuri suplimentare inutile ale produselor.

0 Shares
You May Also Like