Ce alegere sa faci cand vrei un gadget?

0 Shares
0
0
0

Un gadget poate fi gasit acum la un pret convenabil pentru tine, inclusiv huse iPhone, in special in magazinele online, insa si in perioadele de reduceri ai posibilitatea de a face o achizitie avantajoasa pentru tine.

Tabletele si smartphone-urile sunt printre cele mai cumparate produse, ele inregistrand o crestere foarte spectaculoasa in vanzari, in ultimul timp.

Tabletele sunt imbunatatite continuu de marii producatori in domeniu si devin din ce in ce mai bune. Astfel,  devine tot mai greu sa trasam o linie clara de demarcatie intre calculatoare, tablete si smartphone-uri deoarece producatorii au incorporat in dispozitivele mobile functii din ce in ce mai diversificate care  le fac deosebit de functionale pentru fiecare dintre noi.

Avem la dispozitie si tablete cu tastatura daca dorim sa scriem documente atunci cand suntem plecati undeva. Smartphone-urile din noua generatie au afisaje din ce in ce mai mari pentru a oferi utilizatorilor ocazia de a accesa internetul in cele mai bune conditii si de a vizualiza tot ceea ce doresc ei pe propriul telefon.[adsenseyu1]

Un telefon mobil a devenit indispensabil pentru toti cei care au mereu nevoie de un dispozitiv cu ajutorul caruia sa indeplineasca functii tot mai diversificate.

Un telefon nu mai este folosit acum doar pentru a trimite mesaje scrise sau pentru convorbiri telefonice. El e utilizat pentru a naviga pe internet, pentru a vizualiza documente si fisiere de diferite tipuri si chiar pentru a urmari filme si a asculta muzica.

Astfel, cineva care isi cumpara un telefon mobil inteligent nu mai are nevoie de un mp3 player sau de un DVD player.
Un singur neajuns major au telefoanele si tabletele din prezent: autonomia scazuta a acumulatorului,  aceasta fiind singura componenta care nu a tinut pasul cu dezvoltarea tehnologica extraordinara a acestor gadgeturi. Bateria se poate consuma foarte usor, in mai putin de 12 ore, daca nu folosim gadgetul pe care il avem in mod rational si inteligent.

Fiecare asemenea dispozitiv ar trebui sa incorporeze sau sa aiba instalate aplicatii care ajuta la economisirea energiei inmagazinate de baterie.

[adsenseyu1]

Tot ceea ce trebuie sa facem este sa cautam cele mai bune aplicatii, inclusiv unele recomandate de producator, astfel incat sa avem mereu la dispozitie cat mai mult gadgeturile pe parcursul unei zile.

Producatorii recomanda folosirea moderata a optiunilor de Wi-Fi sau Bluetooth si dezactivarea lor in perioadele in care nu sunt folosite gadgeturile.

Daca sunt lasate active, ele pot consuma o cantitate destul de mare de energie, reducand astfel autonomia dispozitivelor folosite. Telefoanele mobile inteligente si tabletele vin acum cu multe programe si optiuni incorporate chiar de producator,  acestea avand scopul de a ne ajuta sa economisim cat mai multa energie.

O aplicatie pe care  utilizatorul o instaleaza se poate dovedi foarte ineficienta daca el nu o monitorizeaza continuu si nu activeaza optiunile necesare pentru a reduce consumul de energie al gadgetului folosit.

Optiunile incorporate in programul de operare al gadgetului sunt mult mai eficiente deoarece ele se pot activa automat atunci cand este nevoie, fara a fi nevoie ca utilizatorul sa faca acest lucru.

0 Shares
You May Also Like