Care sunt cele mai mari beneficii ale piscinelor din otel inoxidabil?

0 Shares
0
0
0

Piscinele din otel inoxidabil sunt in prezent o tendinta si devin una dintre cele mai de succes optiuni in randul utilizatorilor, datorita elegantei si multiplelor beneficii. Indiferent ca va plac piscinele metalice ovale, sau ca doriti piscine metalice rotunde, piscinele din otel inoxidabil reprezinta cea mai buna optiune, iar in continuare veti descoperi cateva dintre avantajele acestora.

Sunt potrivite atat pentru exterior, cat si pentru interior

Otelul inoxidabil este potrivit atat pentru piscine interioare, cat si pentru piscine in aer liber, desi este potrivit in special pentru utilizarea in aer liber, datorita conductivitatii sale termice ridicate. Cand este expusa la lumina soarelui, o piscina din otel inoxidabil se incalzeste mult mai repede decat o piscina conventionala si, datorita efectului izolator al otelului inoxidabil, va mentine temperatura apei mai mult timp.

Versatilitate mare in design si dezvoltare

Extensiile si / sau modificarile pot fi aplicate cu usurinta chiar si dupa ani de utilizare. Placarea din otel inoxidabil este perfecta pentru renovarea vechilor piscine. Placile ceramice si alte finisaje pot fi acum placate cu elemente din otel inoxidabil, respectand piscina originala.

Durabilitate ridicata si rezistenta la coroziune

Acest tip de invelis previne pierderea apei deoarece are o etansare foarte puternica, este rezistent la inghet si nu sufera nici un fel de deteriorare la temperaturi extreme. Nici nu va suferi modificari de culoare datorita rezistentei sale ridicate la razele UV.

Durabil si respect fata de mediu

Otelul inoxidabil este complet reciclabil si, prin urmare, nu polueaza mediul. De obicei, rentabilitatea investitiei este doar o viziune de ani.

Calitatile sale non-stick fac din aceasta o igiena speciala.

Suprafetele din otel inoxidabil tratate profesional sunt non-poroase si antiseptice, ceea ce impiedica formarea de alge si ciuperci. Mentenanta sa este foarte redusa si necesita foarte putin efort si dedicare.

Piscinele din otel inoxidabil ofera eleganta si stil

Piscinele din otel inoxidabil au o suprafata neteda si fara urme. Combinatia dintre apa si otel inoxidabil ofera un efect optic foarte frumos si elegant. Otelul inoxidabil ofera posibilitatea unor forme personalizate. Nu exista limite la creativitate atunci cand se proiecteaza piscine din otel inoxidabil.

Timp scurt de constructie

Perioada de constructie a unei piscine din otel dureaza aproximativ intre 8 si 12 saptamani.

Piscinele din otel inoxidabil sunt frumoase, elegante si foarte igienice. Acestea sunt ideale pentru cei care doresc sa investeasca putin timp in intretinere si curatenie. Cu un pret usor mai mare decat piscinele conventionale, dar cu costuri reduse de curatare sau renovare, pe termen lung, o piscina din otel inoxidabil functioneaza mai ieftin decat o piscina traditionala.

Deci, se poate vedea foarte clar faptul ca o piscina din otel inoxidabil vine cu o serie importanta de beneficii, asa ca tinand cont de toate acestea, este cat se poate de firesc ca majoritatea celor care pe cand vine vara isi doresc o piscina in curte, sa isi indrepte atentia spre firmele specializate in constructii piscine, si sa isi aleaga un model de piscina din otel inoxidabil.

0 Shares
You May Also Like