Beneficiile izolatiei fonice

0 Shares
0
0
0

De ce ar trebui sa cheltuiti bani pretiosi pentru izolarea fonica? Acest lucru se datoreaza faptului ca veti avea un profit pe investitii pe termen lung, cand luati in considerare economiile de energie pe care le veti castiga.

Izolatia fonica nu numai ca impiedica zgomotul sa treaca prin peretii diferitelor camere din casa, cum ar fi atunci cand copiii dvs. au o petrecere cu prietenii lor in sufragerie in timp ce dvs. lucrati la biroul de acasa, ci pastreaza, de asemenea, crevusele si fisurile acoperite, astfel incat aerul cald sa nu scape in timpul iernii.

In timpul verii, izolarea fonica serveste pentru a amortiza razele solare si impiedica incalzirea caldurii in interiorul casei. De ce sa investiti in izolatie fonica?

Unul dintre modurile in care iti poti face casa mai atragatoare este sa instalezi izolatie fonica. Aceasta investitie simpla va imbunatati nu numai calitatea vietii pentru tine si familia ta, ci va ajuta si la cresterea valorii casei tale. Iata cateva motive pentru care izolarea fonica este o idee buna.

Poate ca avantajul imperativ pentru izolarea fonica este confidentialitatea tuturor membrilor familiei. Instalarea izolatiei inseamna ca adultii din casa nu trebuie sa suporte muzica cantata de adolescenti in casa si invers. Cand aveti rude pentru weekend, nu exista nicio sansa ca acestea sa auda discutiile private cu sotul / partenerul.

Daca aveti membri ai familiei care trebuie sa se trezeasca devreme pentru munca sau scoala, sunetele ceasului cu alarma si alergarii dusului sunt mult mai putin susceptibile sa trezeasca ceilalti rezidenti. Izolatia fonica inseamna mult mai putin zgomot pentru toata lumea.

Veti vedea, de asemenea, o reducere a costurilor de incalzire si racire. Izolatia fonica, datorita compozitiei sale si a modului in care este instalata, merge mult pana la blocarea acelor mici ciocuri si miscari care pot permite intrarea aerului din casa. O locuinta mai stransa inseamna ca orice faceti in interior va necesita mai putina energie pentru intretinere. Intr-un timp foarte scurt, puteti plati costurile pentru izolarea dvs., doar prin diferenta de facturi lunare la utilitati.

Izolatia fonica este o investitie excelenta in casa ta. Intre confidentialitatea pe care o genereaza si economiile la utilitati, valoarea casei dvs. va fi imbunatatita. Daca alegeti vreodata sa vindeti, veti fi foarte bucurosi ca ati investit in izolare. Pentru mai multe informatii despre izolare, contactati-va contractantul local.

Tanjesti sa traiesti viata linistita. Dar cel mai mare obstacol in atingerea visului tau este, in mod ironic, ca detii propria casa. Indiferent daca sunteti inconjurati de vecini zgomotosi si trafic stradal, sau este el insusi sursa problemei dvs. de zgomot cu ciocnirile de teava si peretii interiori subtiri, evadarea dvs. din multimea nebuneasca nu este performanta asa cum v-ati dori. Si doriti o solutie, de preferat cat mai curand posibil.

Una dintre cele mai usoare metode de a va face casa mai atragatoare este prin adaugarea de izolatie fonica. Izolatia fonica nu numai ca va va oferi un refugiu odihnitor, primitor, pe care vi l-ati imaginat intotdeauna ca ar trebui sa fie o casa; va va creste valoarea proprietatii. Si sansele sunt bune ca va fi viata acasa a tuturor celor din familia ta. De ce?

O familie fericita

Izolatia fonica va reduce drastic frictiunea dintre adultii enervati de muzica tare si adolescentii care o canta. Izolarea fonica va impiedica conversatiile private sa fie auzite atunci cand asculta urechile curioase. Izolatia fonica ii va lasa pe ceilalti membri ai familiei sa doarma atunci cand cineva trebuie sa-si stabileasca alarma pentru o trezire devreme de dimineata, dus si iesire. Izolarea fonica, cu alte cuvinte, va face ca sferturile apropiate ale casei dvs. sa fie putin mai putin intime.

Unul dintre beneficiile trecute cu vederea izolarii fonice este ca va adauga eficienta energetica a casei tale. Izolatia fonica este, in majoritatea cazurilor, spuma acustica injectata in peretii casei tale prin deschiderea in mansarda. Prin extinderea pentru a umple toate golurile din perete, precum cele din jurul prizelor electrice, ambele vor oferi o bariera extrem de stransa impotriva pierderilor de caldura in timpul iernii si vor pastra aerul cald vara. Te poti astepta ca izolatorul tau fonic sa plateasca pentru sine in cele din urma in economiile la costurile de energie ale casei tale?

Daca construiti o casa

Daca planificati o casa noua, va puteti feri de zgomotul nedorit, avand instalarea izolarii fonice in faza de constructie. Va trebui sa asteptati pana cand toate instalatiile sanitare si electrice vor fi finalizate; atunci pe pereti se vor monta batai din fibra de sticla. Calitatea izolarii fonice va depinde de grosimea izolatiei utilizate.

Izolarea fonica este disponibila si la acoperirile de perete pre-realizate, care sunt mai scumpe decat izolarea fonica, si nu sunt la fel de eficiente la reducerea costurilor de energie. Daca sunteti interesat de izolarea fonica pentru casa dvs. existenta sau viitoare, cel mai bun pariu este sa contactati un contractant de izolare fonica care poate determina cea mai buna solutie pentru nevoile dvs.

0 Shares
You May Also Like