Acidul Hialuronic si colagenul sunt doua produse care te mentin tanar

Acidul Hialuronic si colagenul sunt doua produse care te mentin tanar

0 Shares
0
0
0

Colagenul si acidul hialuronic sunt componentele cheie ale pielii sanatoase, tinere, precum si a articulatiilor. Sunt un duo puternic care se sprijina unul pe celalalt, dar individual au beneficii foarte diferite. Este ideal sa fie luate impreuna daca esti in cautarea unui plan anti-imbatranire de top.

Acidul hialuronic este o componenta esentiala a pielii datorita capacitatii sale de determina secretia de colagen. Colagenul regenereaza pielea in timp ce acidul hialuronic hraneste si hidrateaza colagenul. Acidul hialuronic mentine apa, mentinand colagenul umed si elastic.

Tinerii poseda o piele fina, neteda si foarte elastica, deoarece au concentratii mari de acid hialuronic si colagen in organism. Aceste depozite scad natural si imbatranirea devine mai vizibila pe masura ce pielea noastra pierde colagenul.

Pe masura ce trece timpul, ridurile devin o parte a ceea ce suntem si spune istoria trecutului nostru. Liniile fine care apar in jurul buzelor  sau se intind pe frunte sunt interesante, dar cand incep sa domine caracteristicile noastre, ele devin destul de iritante. Dar de ce pielea este predispusa la riduri pe masura ce imbatranim si ce legatura au acidul hialuronic si colagenul cu pielea tinara si frumoasa?

Odata cu varsta, ciclul care asigura regenerare celulara dispare, motiv pentru care semnele vizibile de imbatranire incep sa apara pe pielea noastra. Acidul hialuronic (HA) este o substanta naturala care face parte din matricea extracelulara care sprijina tineretea pielii (tesutul care ofera suport structural celulelor).

Scopul sau este acela de a mentine aspectul pielii stabil, si regenereaza totodata piela constant. HA are capacitatea de a atrage umezeala din jurul sau. Un gram de HA poate retine pana la sase litri de apa.  Nu este incredibil ?! In plus, functioneaza mai bine atunci cand este aplicat din exterior.

Hidratantele pe baza de apa, seruri si alte produse pentru ingrijirea pielii, folosesc HA datorita capacitatii sale de a ajuta la cresterea hidratarii pentru toate tipurile de piele. Beneficiaza pielea uscata si deshidratata cel mai mult de aceste proprietati pentru ca este predispusa la deteriorare. De asemenea, revitalizeaza straturile exterioare ale pielii si creste elasticitatea. Astfel, face pielea sa para mai moale, mai neteda si hidratata.

Tesutul conjunctiv are aproximativ 60% colagen. Mai simplu spus, colagenul este suportul pielii, oferindu-i fermitatea si elasticitatea de care are nevoie pentru a se regenera si a functiona sanatos.

Chiar daca este imposibil sa mentinem niveluri stabile de-a lungul vietii, exista factori care ne pot ajuta sa compensam pierderea de colagen si sa incetinim deteriorarea pielii noastre. Sprijinirea pielii tale din interior este o metoda deosebit de populara in aceste zile. Aportul de vitamina C, de exemplu, contribuie la formarea normala a colagenului pentru functia normala a pielii.

Cu ajutorul acestui Pachet Tratament Complet pentru 3 Luni Colagen Si Acid Hialuronic Forte este mult mai usor ca nivelul de colagen si acid hialuronic sa se mentina la valori normale in organism. Acest pachet este foarte avantajos deoarece include ambele produse benefice sanatatii si in plus, are un pret extrem de avantajos.

 

 

0 Shares
You May Also Like