7 noutati despre iPhone 7 si 7Plus

0 Shares
0
0
0

Lansarile iPhone par la mare distanta dar compania Apple lucreaza foarte intens la viitoarele telefoane.

Pe bursa zvonurilor au aparut o serie de detalii despre noile aparate si unele dintre ele chiar par credibile.  In primul rand toate piesele si componentele utilizate sunt piese iPhone de calitate premium.

Se pare ca noul chipset va fi Apple A10 si este o posibilitate destul de mare ca acesta sa nu fie doar un zvon. Nu se cunosc momentan specificatiile lor.

E posibil ca acest chipset sa fie realizat la Taiwan Semiconductor Manufacturing si sa fie pe 16 nm sau poate sa fie facut de Samsung. Sunt si alte zvonuri care prezinta ca noul chipest va fi FinFet de 16 nm.

Telefonul va avea 3GB RAM la iPhone 7 Plus. Pentru seria 6 S am avut  2GB RAM si analisiti arata ca e posibil sa se vada o noua crestere a numarului de RAM macar la modelul  7 Plus.

[adsenseyu1]

Carcasa este solida si foarte rezistenta la apa. Apple a facut si o serie de imbunatatiri asupra carcasei dupa ce a avut loc scandalul Bendgate. Sunt si informatii care sustin ca Apple va face telefoane care sa reziste la apa ceea ce reiese din catitatea uriasa de silicon care a fost folosita pentru sigilare.

Carcasa e foarte subtire si acest lucru are rolul de a impresiona consumatorii. E posbil sa vedem un nou iPhone foarte subtire. Ecranul va fi nou si se va folosit o tehnologie noua si imbunatatita pentru ecran iar compania va alege o solutie foarte subtire si foarte performanta, glass on glass.

Stocarea se va face mai repede. Se considera ca Apple a utilizat tehnologia 3D NAND pe care o furnizau SanDisk sau Toshiba care poate sa asigure viteze de citire si scriere foarte mari. IPhone 7c este o varianta cu un pret redus.

Analistii de pe piata spun ca exista sansa de a vedea un iPhone 7C care are un ecran de 4 inch si o carcasa metalica. Sub carcasa este posibil sa gasim un cip Apple A9 si o mare parte din elementele specifice lui iPhone 6s.

[adsenseyu1]

Apple vrea sa includa pe telefoane si o serie de tehnologii cu ajutorul carora pixelii morti si problemele cu conectivitatea sa se rezolve noaptea fara sa fie nevoie sa mergem cu telefonul in service.

Apple are an de an doua evenimente cunoscute in care sunt lansate produsele, si se considera ca noul telefon care este un varf de gama poate in mod probabil sa se lanseze in septembrie in anul acesta asa cum de altfel se intampla in fiecare an.

Daca tinem cont de preturile pe care l-a avut terminalul pana acum este posibil ca firma sa ceara in jur de 1000 de dolari pe aceste aparate si pretul va depinde in mod cert de capacitatea interna.

Aceste informatii pot fi considerate simple speculatii pentru ca Apple nu ofera indicii cu privire la specificatiile tehnice pe care le au produsele inainte de a fi lansate.

Cu toate acestea daca sursele sunt credibile putem face aproximatii exacte cu privire la noul telefon Apple.

0 Shares
You May Also Like