De ce sa alegem BMW?

0 Shares
0
0
0

De ce ne plac lucrurile pe care le putem diferentia de celelalte? De ce unii dintre noi aleg telefoanele iPhone si altii Android? De ce gogosi si nu briose?

Care sunt motivele pentru care alegem una si nu alta? Trebuie sa existe un motiv sau mai multe motive care sa determine alegerile noastre, nu? Tocmai de aceea alegem un service BMW anume si nu altul.

De ce BMW?

Este pur si simplu din cauza masinilor pe care le fac, sau este compania in ansamblu? De ce nu Mercedes, Audi sau Lexus sau vreun alt producator? Este datorita designului, traditiei, calitatii, fiabilitatii sau filozofiei brandului? Poate fi ceva si totul, de la mirosul interior pana la pozitia soferului, culorile oferite si chiar suporturile pentru pahare!

Nu exista nici un raspuns corect sau gresit.

Noi stim ca pentru unii motivul tine de faptul ca inginerii BMW sunt experti si asta se simte, in timp ce pentru alti BWM inseamna numarul de cai putere si eleganta.

BMW a inceput sa produca si modele ecologice. Odata cu aceasta miscare catre vehicule rutiere mai ecologice si mai avansate din punct de vedere tehnologic, si cei de la BMW au reusit pentru prima data sa faca cele mai bune masini ecologice de care nimeni nu se plage.

Avand in vedere acest lucru, unii nu sunt atrasi doar de BMW Group doar pentru ca produc masini minunate, dar si datorita modului lor de a face lucrurile. Compania BMW incearca in mod constant sa impinga lucrurile in continuare si sa creeze cele mai bune masini pe care le pot face cu cele mai recente.

Cu trecerea de la motoarele cu aspiratie naturala la cele cu turbocompresoare s-au mai adus niste imbunatatiri masinilor. Acestea sunt desigur subiecte controversate si veti gasi pareri impartite.

Exista unele persoane  care considera ca BMW este depasit si l-au transformat in a doua  alegere tocmai datorita unora dintre cele mentionate mai sus. Deci, cu ceea ce am spus, am dori, de asemenea, sa auzim ce face BMW. Aceasta nu este o cercetare de piata; este un  articol pentru indivizi care iubesc masinile.

Noi apreciem in primul rand faptul ca BMW este profund implicat in sporturile cu motor: de transfer de tehnologie sau participarea efectiva la competitii. BMW este compania care sprijina tinere talente.

Suntem, de asemenea, un fan al limbajului lor de design, care i-a facut sa se detaseze din multime. Fiecare perioada de timp si modelele sale au avut ceva special care ne-a legat de ele.

Conceptul de conducere este ceva special si momentul wow a venit prima data cand am condus un BMW, mai precis E30 325i. Nici un alt autovehicul nu m-a facut sa ma simt una cu masina si aceasta legatura, daca as putea spune asa, a facut toata aceasta pasiune pentru BMW.

Asteptam sa ne spuneti si voi ce va face sa alegeti BMW. Tinem totusi sa mentionam ca piesele cand reparati sunt destul de scumpe, insa daca va permiteti masina cu siguranta va permiteti si costurile de service pentru ea si toate reparatiile.

0 Shares
You May Also Like