Un webdesign de cea mai buna calitate

0 Shares
0
0
0

Un webdesign de cea mai buna calitate nu este usor de facut, insa cateva sfaturi in aceasta privinta sunt extrem de utile pentru cei care lucreaza in domeniu, asa cum sunt profesionistii de la It exclusiv , cat si pentru beneficiarii serviciilor lor.

Atunci cand vrei sa ai propriul site sau pui la cale crearea unui magazin online, asigura-te ca vizitatorii lui nu vor avea dificultati in privinta navigarii pe acest site sau ca vor face cumparaturi online in siguranta, fara a intampina probleme in cursul platii efectuate online.

Pentru afacerea ta si pentru site-ul pe care il detii e foarte important sa ai un logo atractiv, care sa arate in mod profesionist. Logo-ul tau trebuie sa apara intr-un loc cat mai vizibil al site-ului tau si sa poata fi mereu prezent in prim-plan, astfel incat potentialii cumparatori sa poata sa isi formeze o idee in legatura cu afacerea ta si cu ceea ce oferi.[adsenseyu1]

Imaginea locului tau trebuie sa fie si ea de mare rezolutie si sa aiba un aspect foarte placut. Navigarea pe site-ul tau sau in magazinul online pe care il ai trebuie sa fie usor de facut pentru orice utlilizator.

In aceasta privinta, trebuie ca site-ul respectiv sa aiba o interfata intuitiva cu ajutorul careia sa fie gasita informatia cautata de oricine, indiferent de tipul conexiunii pe care fiecare utilizator o are. Pentru cei cu o conexiune mai mica, site-ul trebuie sa se incarce destul de repede, iar un webdesigner trebuie sa tina seama de acest aspect atunci cand concepe un site.

De asemenea, site-urile din ziua de azi trebuie sa fie si mobile-friendly pentru ca ele sa raspunda cat mai bine dispozitivelor mobile folosite din ce in ce mai intens de catre cei care navigheaza pe internet.

Modul in care optiunile si sectiunile site-ului sunt dispuse pe acesta conteaza destul de mult. In partea de sus sunt plasate aceste sectiuni care sunt incluse de webdesigner intr-un anumit site. Exista si o parte secundara, care se pozitioneaza in josul paginii.

[adsenseyu1]

Un site bun nu trebuie incarcat cu prea multe elemente pentru a nu ingreuna navigarea unui utilizator pe el. Aceste elemente ce vor fi afisate trebuie alese cu mare grija pentru ca ele sa fie folositoare pentru cei care iti acceseaza site-ul.

Daca site-ul tau este unul care ofera informatii utile utilizatorilor de internet, atunci el trebuie conceput astfel incat sa ofere o experienta placuta a lecturarii continutului sau. Fontul si culoarea textului trebuie sa fie alese cu grija, iar intreg textul trebuie sa fie impartit in paragrafe mai mici care sa dea senzatia de aerisire.

De asemenea, intre text si imaginea atasata acestuia trebuie sa fie lasat un spatiu potrivit pentru ca totul sa nu se aglomereze si sa creeze senzatia de continut inutil cititorilor site-ului tau. Cele mai bune solutii in aceasta privinta se pot gasi impreuna cu webdesignerii care se ocupa de crearea si lansarea site-ului tau pe internet, acolo unde vrei sa ai o pozitie cat mai buna.

0 Shares
You May Also Like