Cum sa pastram o baie mai curata cu rigole cabina dus?

0 Shares
0
0
0

Dusul a devenit in ultimii ani o alternativa la indemana si una sanatoasa chiar la baile lungi si fierbinti din cada. Desi nu tocmai exclus de tot, conceptul de baie in cada presupune un anumit timp de pregatire si de asemenea si unul de curatare, care aproape ca se injumatateste in cazul unui dus rapid.

Poate ca va veti intreba daca nu cumva asta inseamna ca nu mai este necesara evacuarea apei si curatarea in consecinta a bailor. Ei bine aceste lucruri sunt mult mai facile acum prin folosirea de rigole pentru cabina dus.

De ce ar trebui sa ne dotam baia cu aceste rigole cabina dus?

[adsenseyu1]

Ei bine explicatia pentru aceasta intrebare o are probabil oricine, deoarece stim cu totii ca apa are tendinta de a curge si de a se imprastia cu rapiditate. Cel mai simplu mod de a evita acest lucru este sa montam rigole cabina dus prin care apa o data ajunsa pe podea sa se poata scurge direct in sistemul de colectare a apelor menajere. Aceste rigole asigura scurgerea eficienta si sigura, prmitandu-ne noua sa intervenim extrem de putin  in ceea ce priveste acest proces.

De ce sunt diferite aceste rigole cabina dus fata de alte produse similare?

Mai inainte de orice, desi in acceptiunea multor utilizatori acest lucru nu este chiar deosebit de  important, ar trebui sa mentionam faptul ca aceste rigole cabina dus sunt nu doar extrem de functionale ci si estetice. Ele pot imbunatati aspectul unei bai prin prisma materialelor utizate, mult mai aspectuoase decat cele traditionale, utilizate pana acum.

Avand protectii din PVC, aceste rigole cabina dus se vor potrivi foarte bine oricarui tip de baie fara a face nota discordanta cu elementele din interiorul acesteia. Consideram ca este important acest aspect deoarece chiar si baile respecta anumite tendinte si, fiind incaperi folosite in mod curent, ele nu trebuie neglijate nici din punct de vedere estetic.

[adsenseyu1]

Dincolo de estetic este foarte important si caracterul functional al acestor rigole cabina dus. Fiind in contact permanent cu apa acestea trebuie sa raspunda unor exigente de rezistenta, dar si unor cerinte privind uzura. Cand vorbim despre rezistenta facem referire la faptul ca aceste rigole cabina dus trebuie sa faca fata influentei permanente a apei, apa care nu de putine ori poate avea in componenta si alte substante, uneori nu tocmai naturale.

Pe de alta parte rezistenta la uzura face referire la nivelul de trafic din interiorul baii, la numarul de utilizari, la curatarea indelungata a produsului si la felul in care acesta reactioneaza in toate aceste conditii.

Produsele de acest tip pot fi gasite in site-ul www.shop-einstal.ro alaturi de alte produse similare, ori de dispozitive de care in mod normal nu ai fi stiut pana acum. Fiind un magazin cu o ampla experienta pe piata de profil, acesta a inserat intre produsele sale exact acele lucruri cu adevarat utile intr-o gospodarie.

Asadar, daca si tu esti convins de multiplele avantaje ale acestor rigole cabina de dus, atunci nu ai nimic de pierdut prin vizualizarea produselor acestui site, ci dimpotriva castigul s-ar putea sa fie de partea ta.

0 Shares
You May Also Like