Solutii strategice pentru supermarketuri si magazine – rolele din cauciuc de la Tente Romania

0 Shares
0
0
0

O problema pe care fiecare dintre noi a intampinat-o cel putin o data intr-un magazin de proportii sau mai mic e a carucioarelor lipsite de stabilitate sau care merg in directia total diferita de cea dorita. Cand sunt stabile si simti usurinta cu care le manevrezi, deja parca sunt de pe alta lume.

De obicei rotile din dotarea lor sunt de o calitate inferioara si dupa putin timp de utilizare incep sa dea rateuri. Cum e atunci cand vrei sa faci curba si efortul pe care trebuie sa il depui ca sa il duci in directia dorita e mai mare decat ai anticipat?

Astfel de neajunsuri trebuie sa elimine rotile potrivite care se folosesc in dotarea carucioarelor din supermarketuri sau din alte centre care le folosesc. Deja situatiile in care zgomotele ce le produc te zgarie la urechi nici nu mai trebuie amintite, parca iti revine amintirea sonora a acestora.

Miscarile bruste si blocarea rotilor sunt frecvent asociate. Totul pentru ca producatorul rotilor, a rolelor s-a axat pe alte principii, necunoscute noua oricum, cand au scos pe piata diversele modele din dotarea carucioarelor.

Denivelarile de altfel sunt un alt subiect, insa un neajuns despre care nu voi mai spune nimic. Sa ne concentram asupra solutiilor. Exista la ora actuala producatori care chiar cauta sa ofere solutii echilibrate, indiferent de industria sau domeniul in care se vor folosi rotilele. Tente Romania este un reper astazi pentru publicul roman, un producator care ofera diversitate si calitate.

Cand vine vorba despre functionarea optima a carucioarelor in mediul comercial, vine cu propuneri care elimina toate neajunsurile mai sus mentionate.

Solutii strategice pentru o mobilitate optima in spatiile comerciale

Pentru ca rotilele din dotarea carucioarelor sa fie eficiente si durabile, acestea sunt dotate cu rulmenti rezistenti, ce vin inveliti intr-un cauciuc inalt calitativ. In acest mod, zgomotul deranjant pe care in mod normal l-ar produce carucioarelor dispare. Rularea se realizeza silentios, deci in conditii de confort auditiv.

Carucioarele dotate cu role cauciuc vin cu acest avantaj, dar si cu plusuri pe partea de manevrabilitate crescuta.

Tente utilizeaza rulmenti care asigura si un coeficient de frecare scazut, deci un alt avantaj e ca iti va fi mai usor sa manevrezi caruciorul, sunt potrivite astfel pentru persoanele de orice varsta si conditie de sanatate.

Despre aderenta rolelor si rezistenta pe care o prezinta in timp ar mai fi de mentionat. Neajunsuri de tipul alunecarilor, blocarilor sau a patinarilor necontrolate ale carucioarelor dotate cu rotile Tente pot fi taiate de pe lista.

Unii ar spune ca aceste roti sunt mai fragile de fel, sub cele din plastic. Rotilele din cauciuc de la Tente demonstreaza contrariul. Oricine se poate convinge de felul in care stau lucrurile testand aceste rotile.

Produsele sunt disponibile in magazinul online tente.com/ro-ro, unde poti sa afli si alte detalii relevante, specificatii tehnice cu privire la ele. Cert e ca piata dispune si de solutii eficiente, deci carucioarele deficitare din supermarketuri nu au nici o scuza.

0 Shares
You May Also Like