Iata de ce trebuie sa iti construiesti o casa cu mansarda. Vezi cateva beneficii care iti vor da de gandit

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, tot mai multe persoane au renuntat la ideea de a-si achizitiona un apartament, si prefera sa isi aleaga o casa.

Din dorinta de avea mai multa liniste, mai mult spatiu, mai putina aglomeratie si mai putina poluare, multi opteaza sa se mute in mediul rural si sa-si construiasca o casa.  Corect pana aici. Insa urmeaza ulterior o mare dilema! Sa alegem proiectul casei si asta ne da batai de cap.

Cum sa alegi proiectul casei tale

In primul rand, te uiti si la buzunarul tau si care va fi investitia ta. Intr-adevar, daca iti contruiesti o casa, trebuie sa te gandesti ca nu o poti schimba anual si trebuie sa te gandesti foarte bine la cum vrei sa arate ea.

Apoi spatiul este un alt element important la care este necesar sa te gandesti. Daca ai spatiul si casa ta va arata mult mai cocheta si curata. Cu siguranta nu iti plac lucrurile inghesuite.

Apoi te gandesti materialele din care o vei construi si implicit la faptul ca trebuie sa fie rezistenta la eventualele cutremure. Nu in ultimul rand, tine cont de esteticul casei tale. Iti doresti o casa cu bun gust si care sa arate bine. Am mai putea spune “o casa ca un bibelou”.

Poti alege cu incredere proiectul unei case cu mansarda

O casa cu mansarda vine la pachet cu cateva beneficii destul de importante:

In primul rand, o casa cu mansarda este mult mai convenabil financiar de construit, comparativ cu o casa cu etaj. Pentru ca si mansarda poate avea rolul unui etaj sau a unui pod.

Mansarda aduce un spatiu in plus casei tale. Cu siguranta poti folosi acest spatiu atat pentru depozitarea anumitor lucruri, a hainelor sezoniere spre exemplu, cat si pentru un spatiu de locuit.

Impozite catre stat mai mici. Un alt avantaj important pentru proprietar este suma mult mai mica platita de catre el la stat.

Locuinta cu mansarda arata foarte bine estetic. In ultimii ani, tot mai multe persoane au optat pentru o casa cu mansarda, deoarece vizual arata foarte bine. Mansarda poate fi locul perfect de a-ti petrece o zi friguroasa sau ploioasa si sa admiri privelistea din jur.

Daca inca nu te-ai hotarat cum vrei sa arate casa ta, acceseaza proiecte case mici cu mansarda.

Smart Home Concept vine in ajutorul tau pentru a-ti construi casa visurilor tale. Cu o echipa de oameni experimentati in spate, arhitecti, ingineri, designeri si consultanti tehnici, vei putea pune bazele unui proiect al casei tale de care te vei bucura din plin.

0 Shares
You May Also Like