Obtine informatii si stiri mereu actuale, de incredere, de la Botosaneanul

0 Shares
0
0
0

Fiecare oras are propriile sale trusturi de presa locale. Asta pentru ca oamenii isi doresc sa afle informatii despre ce se intampla in orasul lor exact de la sursa, nu sa colinde internetul sau sa caute posturile TV, asteptand in speranta ca mai aud si ei vreo stire din zona lor.

In special daca acestia sunt in strainatate si isi doresc sa mai afle in ce stadiu e orasul, ce evenimente se mai intampla, care mai e situatia actuala a pandemiei, poate chiar sa studieze putin piata muncii ca sa se intoarca acasa, Botosaneanul este sursa pe care se pot baza mereu.

Ce anume poti descoperi cu ajutorul Botosaneanul

La capitolul stiri Botosani, cei interesati pot afla atat informatii locale, cat si nationale. Stirile variaza de la accidente rutiere, provocate de cei in stare de ebrietate, avertizari meteo in Botosani sau prin imprejurimi, ce persoane politice sau importante au mai calcat pamantul pe acolo, ce amenzi si sanctiuni se mai aplica si cui, ce bunatati culinare poti descoperi in zona, stiri cu dezastre precum incendii, scandaluri, stiri politice sau culturale si multe altele.

De asemenea pentru cinefili, Botosaneanul dispune chiar si de programul filmelor pe o saptamana, filme ce pot fi vizionate la mall-ul Uvertura.

Tot aici se mai pot afla multe despre conducerea orasului, investigatii ale oamenilor puterii si organe competente, cine mai ia mita, cine mai e prins cu mata-n sac, pot afla detalii despre vaccinurile Covid, despre oameni ai zonei de asemenea, care impresioneaza prin anumite povesti. Cititorii regasesc chiar si categoria de stire a zilei, daca vor articole pentru ziua respectiva. Iar la categoria breaking news, se afla in special cazuri grave petrecute in judet.

Indiferent de subiectul care te intereseaza fie el politic, extern, reportaje, anchete, sanatate, social, invatamant, sport sau altele, aici ai sansa de a gasi articolele potrivite, cu informatii reale si de actualitate.

Pentru cei interesati de a afla ce dezmaturi se mai fac pe banii statului, ce case ilegale se mai construiesc, ce afaceri imobiliare mai face Politia sau alte stiri din acestea picante, Botosaneanul ii tine la curent si la acest capitol. Dar desigur, nu este totul numai despre scandaluri si vesti rele, fiindca cei interesati mai pot citi articole si despre oameni ce au ajuns departe si ii fac mandri ca sunt botosaneni.

Toate acestea si multe altele le vei descoperi accesand pagina oficiala botosaneanul.ro.

0 Shares
You May Also Like