Modele de genți de umăr la modă: alege ce ți se potrivește
Close up fashion details, trendy stylish woman posing on the street near palm trees, mini skirt, sweater, cross body bag, white sweater, leather jacket, jewelry and accessories,modern street style

Modele de genți de umăr la modă: alege ce ți se potrivește!

0 Shares
0
0
0

Accesoriile pe care le alegi pentru completarea ținutelor te vor ajuta să fii la modă, să îți exprimi personalitatea sau să ieși în evidență în cel mai plăcut mod. Din categoria accesoriilor esențiale pentru completarea ținutelor femeilor care apreciază moda fac parte și gențile de umăr. Ce modele sunt la modă și cum le poți alege pe cele potrivite pentru a îmbina utilul cu plăcutul vei afla din acest articol.

Modele de genți de umăr la modă pentru diverse ocazii 

Alegerea unui anume model de geantă poate spune multe despre purtătoarea sa. Există numeroase modele de genți de umăr la modă din care poți alege, cele mai importante fiind cele tip sac, gențile cu lanț sau cele supradimensionate. 

Gențile tip sac – bucket bag – sunt preferate mai ales pentru ținutele casual, fiind perfecte pentru a purta cu tine zilnic inclusiv articole și accesorii care au dimensiuni medii sau mari. Acestea sunt extrem de confortabile și ușoare în purtare, acestea fiind principalele motive pentru care completează în mod perfect ținutele casual. 

Pentru accesorizarea perfectă a stilizărilor elegante, potrivite pentru evenimente formale, sunt preferate gențile cu lanț. Acestea vin în diverse variante de culori, dimensiuni sau modele, iar https://victoriassecret.ro/accesorii/gen-i.html poate fi locul în care vei găsi modelul potrivit și pentru tine. 

Gențile crossbody sunt potrivite pentru diverse ținute atât casual, cât și elegante, perfecte pentru transportarea lucrurilor esențiale și sunt extrem de practice în purtare. Cureaua lungă cu care este prevăzută o astfel de geantă ajută la purtarea confortabilă. 

De ce este important să alegi geanta de umăr potrivită 

O accesoriu atât de simplu cum este o geantă de umăr poate oferi, în același timp, numeroase avantaje. Este vorba, înainte de toate, despre confortul pe care îl poate oferi purtătoarei. Dacă nu este prea grea, o geantă de umăr poate fi purtată și pentru perioade îndelungate, fără a provoca disconfort sau dureri la nivelul umărului sau spatelui. 

În același timp, o geantă de umăr poate fi considerată un accesoriu inedit. Aceasta îți poate completa stilul personal, poate adăuga un plus de eleganță sau un aspect casual outfiturilor tale. Vei fi, cu siguranță, mai mulțumită de aspectul tău general atunci când vei avea pe umăr geanta potrivită stilului tău personal. 

Și să nu uităm de aspectul practic pe care îl are o geantă de umăr. Aceasta poate fi extrem de eficientă atunci când trebuie să porți cu tine diverse articole și accesorii, mai ales că ai ocazia de a găsi modele de genți de umăr și de dimensiuni mai mari. 

0 Shares
You May Also Like

Cum alegeti sapca potrivita?

Cand vine vorba de alegerea palariei sau a sepcii perfecte, exista o multime de stiluri minunate din care…
5 Treninguri de Dama Deosebite

5 Treninguri de Dama Deosebite

Atunci cand vine vorba de alegerea articolelor de vestimentatie, cele mai multe femei aleg sa poarte diferite tinute…