Locuri de munca in Filipine

Locuri de munca in Filipine

0 Shares
0
0
0

In prezent, exista cateva milioane de cetateni romani care sunt plecati la munca in strainatate, si din cate se pare, foarte multi alti romani intentioneaza sa plece din tara cat mai repede, pentru a avea alaturi de cei dragi un viitor mai bun, printre straini.

Dat fiind faptul ca in Europa exista foarte multi romani, iar sansele de a gasi locuri de munca atractive sunt mai mici, romanii isi indreapta atentia spre tari de pe alte continente. Asia este un continent atractiv in clipa de fata pentru romani, iar Filipine este o tara in care se gasesc locuri de munca bine platite.

Exista diferite companii care cauta muncitori strainatate Filipine, astfel ca romanii care isi doresc sa lucreze in aceasta tara, pot aplica oricand pentru un job, in diferite domenii de activitate.

Exista insa si romani care aleg sa plece pe cont propriu in aceasta tara si sa isi incerce norocul, iar in urmatoarele randuri veti descoperi care sunt cateva joburi si domenii de activitate in care pot lucra romanii din aceasta tara asiatica.

Informatica

Informatica este un domeniu de studiu care se concentreaza pe date si algoritmi. Ofera studentilor o intelegere mai profunda a modului in care sunt procesate, stocate si comunicate datele.

Absolventii de informatica pot avea oportunitatea de a lucra in calitate de analist de afaceri, de sustinere a sistemelor sau de proiectant de software in Filipine, iar salariile pe care le pot castiga sunt extrem de mari.

Ingineria calculatoarelor

Ingineria calculatoarelor se concentreaza pe proiectarea de software si hardware. Studiaza modul in care sunt construite masinile de calcul si cum le face mai eficiente si mai eficiente.

Absolventii CE pot lucra ca inginer software, dezvoltator de software, inginer hardware, inginer de sistem sau inginer de frecventa radio. Companiile filipineze cauta personal strain, iar romanii isi pot incerca norocul aplicand pentru un asemenea job, de pe urma caruia vor castiga multi banuti.

Contabilitate

Contabilitatea este unul dintre cele mai populare cursuri din Filipine. Contabilii si auditorii pregatesc si examineaza inregistrarile financiare ale intreprinderilor. Domeniile principale de contabilitate includ contabilitatea, legile afacerilor, auditul si impozitarea.

Trebuie sa treceti mai intai examenul de licentiere pentru contabili inainte de a deveni un contabil public autorizat. Absolventii de contabilitate, in special CPA, au o multime de oportunitati de angajare, in special in domeniul bancar si al finantelor.

Analiza si statisticile datelor

Statisticienii pot lucra pentru companii care sunt implicate in cercetarea pietei, controlul calitatii si dezvoltare, precum si facilitati de cercetare. In afara de Bachelor of Science in Statistica, studentii pot de asemenea sa urmeze cursuri precum Matematica Aplicata sau Stiinta Datelor.

Inginerie civila

Va vedeti ca lucrati in viitor in industria constructiilor? Inginerii civili planifica, proiecteaza si supravegheaza constructia si intretinerea diferitelor proiecte de infrastructura , cum ar fi cladiri, poduri, baraje, cai ferate si centrale electrice, printre altele. Toti cei care aleg sa lucreze in acest domeniu de activitate, pentru o companie filipineza, vor fi foarte multumiti din punct de vedere financiar.

Call Center

In ultimii ani companiile de call center din Filipine sunt in plina expansiune. Astfel, agentii de call center sunt una dintre cele mai populare locuri de munca la nivel de colegiu sau absolventi. Daca va puteti regla accentul in limba engleza si puteti comunica bine cu clientii, atunci puteti fi un agent de call center. Companiile de call center ofera cursuri de pregatire pentru imbunatatirea abilitatilor lingvistice. Ele ofera deasemenea salarii competente care nu pot fi oferite de alte companii.

Vanzari

Cand auzim despre un functionar de vanzari, ne gandim la o persoana care se confrunta mereu cu clientii. Obligatiile unui functionar de vanzari includ serviciile clientilor si vanzarea de produse si servicii. Aceasta poate include si incasarea si procesarea platilor clientilor prin casetele de marcat in unele magazine.

Astfel, un functionar de vanzari ar trebui sa cunoasca si sa inteleaga bine produsele sau serviciile companiei sale pentru a-si servi mai bine clientii, precum si angajatorul sau.

Acesta este unul dintre locurile de munca de top oferite angajatorii care cauta sa-si mentina veniturile si profitabilitatea.

Acesta este motivul pentru care, atunci cand aplicati pentru o pozitie de grefier de vanzari, ar trebui sa se astepte sa se supuna unui training eficient de servicii pentru clienti.

Asadar, acestea sunt domeniile de activitate in care se cauta personal in Filippine pentru salarii foarte mari. Exista si locuri de munca pentru muncitori, insa acelea nu sunt la fel de bine platite, insa asemenea joburi sunt mai usor de obtinut.

0 Shares
You May Also Like