Il vrei pe Mos Craciun la gradinita?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca decembrie este luna cadourilor, si luna sarbatorilor de iarna, iar odata cu venirea acestor sarbatori, vine si vacanta mult asteptata de iarna.

Ei bine, pana la vacanta de iarna insa, copiii de gradinita, trebuie sa se pregateasca foarte bine pentru serbarea de Craciun care va avea loc in ultima zi de gradinita, de dinainte de vacanta.

Pentru aceasta serbare care are loc cu doar cateva zile inaintea sarbatorilor de iarna, copiii trebuie sa invete poeziile despre sarbatori, si despre Mos Craciun, pe care mai apoi le vor recita in fata colegilor de la gradinita, si in fata parintilor si a celor dragi.

Pentru ca atmosfera sa fie una pur si simplu speciala, iar copiii sa se simta foarte bine la serbare, personalul gradinitei ar putea apela la o companie care organizeaza evenimente, pentru un serviciu de inchiriere Mos Craciun.

Chiar daca, parintii copiilor le vor oferi acestora cadouri, sau daca personalul de la gradinita va face acelasi lucru, parca micutii nu se vor bucura atat de mult ca si atunci cand l-ar vedea pe Mos Craciun.

Ei bine, dupa cum spuneam, sunt mai multe companii care inchiriaza tot felul de animatori pentru petrecere, si chiar si Mos Craciun se poate inchiria, pentru a le face surprize placute copiilor.

Referitor la Mos Craciun, cred ca toata lumea stie faptul ca acesta este un personaj mitologic, cunoscut in toata lumea datorita faptului ca imparte cadouri in fiecare an copiilor, in noaptea de Craciun, sau in noaptea de Ajun.

Despre faptul ca Mos Craciun locuieste la Polul Nord, nu cred ca mai este necesar sa discutam, pentru ca fiecare copil cunoaste acest aspect, iar tara in care traieste mosul este una alba, frumoasa si curata, la fel ca si sufletele celor mici.

Se spune ca langa casa lui Mos Craciun ar exista un arbore urias, chiar acolo langa Steaua polara, unde se intalneste pamantul cu cerul, iar mosul porneste fix din acel punct in fiecare seara de Ajun sau de Craciun, pentru a le duce copiilor cadouri.

Se mai spune insa ca, Mos Craciun iubeste doar copiii cuminti, asa ca doar acestia vor primi cadourile pe care le-au asteptat atata timp, pe cand copiii care au fost neascultatori, in loc de daruri, vor primi o nuielusa.

Ei bine, tinand cont de toate aceste mituri si legende care au aparut in jurul lui Mos Craciun, este evident faptul ca fiecare copil si-ar dori ca la serbarea organizata cu ocazia sarbatorilor de iarna, la care participa, sa isi faca aparitia si Mos Craciun.

Din fericire, sunt o multime de companii pe piata care inchiriaza Mosi Craciuni in fiecare an pentru aceste serbari, asa ca pentru personalul de la gradinita nu va fi foarte greu sa gaseasca un astfel de personaj, care sa fie parte din serbare.

Asa cum este normal, la finalul fiecarei serbari, toti copiii vor primi cadourile mult asteptate de la Mos Craciun. Chiar si copiii care au fost neastamparati se vor putea bucura de cadourile venite din partea mosului.

 

0 Shares
You May Also Like