Greseli comune ale webmasterilor

0 Shares
0
0
0

In situatia in care detii un website care a fost construit acum mai multi ani de zile, poate consideri ca este suficient pentru a exista, si pentru a fi cunoscut in mediul online.

Cu siguranta acest lucru nu este suficient, mai ales acum cand toate website-urile evolueaza foarte mult de la o zi la alta, asa ca va trebui sa stii ca si website-ul tau are nevoie de imbunatatiri permanente.

Indiferent de scopul pentru care ai creat site-ul, trebuie sa stii ca pot exista anumite motive pentru care acesta nu are traficul dorit, iar in continuare vei putea sa vezi cateva greseli posibile ale site-ului tau, greseli intalnite dealtfel si la alte site-uri.

O prima greseala a unui site, ar fi aceea de a avea un nume de domeniu prea lung sip rea complicat. Sunt multe site-uri care au nume de domenii foarte inspirate si care pot sa creeze impact, sa atraga lumea pe site, sau nume usor de memorat, care cu siguranta sunt utile.

In cazul in care site-ul tau, la fel ca si alte site-uri, are un nume de domeniu greu de memorat, un nume lung si complicat, atunci cu siguranta sansele de a avea trafic scad destul de mult.

O alta greseala comuna a site-urilor este aceea ca ele nu sunt optimizate, iar in zilele noastre, este foarte greu sa ai un site cu trafic mare, sau un site care sa apara pe prima pagina in motoarele de cautare, fara a fi optimizat.

Tocmai de aceea, ar trebui sa apelezi la ajutorul specialistilor in optimizare seo, pentru a-ti optimiza atat de bine site-ul, astfel incat acesta sa ajunga sa aiba traficul dorit, si sa ajunga sa fie clasat rapid pe prima pagina in toate motoarele de cautare.

Plus de asta, entru ca site-ul tau sa aiba un succes si mai mare, ar trebui ca acesta sa fie optimizat si pentru dispozitivele mobile, mai ales acum in anul 2018, cand cei mai multi utilizatori, acceseaza paginile de internet, direct de pe tableta sau de pe smartphone.

Un website cu design invechit, deasemenea nu va avea succes in zilele noastre in mediul online, asa ca va trebui sa apelezi la ajutorul specialistilor in web design, care te vor putea ajuta foarte mult.

Deasemenea, o alta greseala comuna a website-urilor, este aceea ca au o viteza de incarcare scazuta, iar cu cat site-urile se incarca mai greu, cu atat mai putini vizitatori atrag. Pentru asta, daca si site-ul tau se incadreaza in aceasta categorie, ai putea opta pentru un serviciu de Gazduire Web – Gazduire Enterprise de cea mai buna calitate.

In acest sens, daca vei schimba furnizorul de hosting web, toate sansele sa beneficiezi de o gazduire mai buna, si de servicii de gazduire web de calitate superioara cresc, iar astfel viteza de incarcare a site-ului tau va fi mult mai mare, iar astfel site-ul va fi mult mai des accesat.

O alta greseala este aceea ca majoritatea site-urilor nu sunt promovate pe paginile retelelor de socializare. Daca ai un site, cu siguranta trebuie sa te folosesti de retelele de socializare pentru a-l promova, mai ales acum cand toata lumea are un cont Facebook, sau are cont pe Twitter sau Instagram.

0 Shares
You May Also Like