Fii mereu aranjat cu Stailer!

0 Shares
0
0
0

Mulți bărbați au început și ei să cocheteze cu saloanele de hair and beauty pentru că și ei au găsit metoda inedită de a se relaxa. Și nu mai apelează doar la clasicul tuns, ci și la o ședință de masaj făcut de un profesionist, la a-și tunde și aranja barba, la un tratament facial, pensat și așa mai departe.

Și pentru ei, industria frumuseții a venit cu ceva inedit, mai ales pentru bărbații care au un program foarte încărcat. Platforma Stailer.ro nu este dedicată doar femeilor, ci și bărbaților în egală măsură.

Dacă ești în căutarea unui styling studio in Bucuresti, Cluj Napoca, Iași, Oradea sau Timișoara, descoperă beneficiile platformei Stailer și cum poți să te programezi cu ajutorul ei.

Iată cum te programezi la orice oră din zi sau din noapte cu Stailer

Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma online Stailer, să selectezi genul, serviciul data și ora, alegi stilistul și salonul de care ai nevoie și confirmă ora. Următorul pas este să completezi datele de contact, iar în câteva secunde vei primi un mesaj cu un cod pentru a confirma numărul de telefon, iar programarea este gata!

Mai mult decât atât, dacă ai un program încărcat, ca să nu uiți poți seta un reminder printr-un sms sau poți adăuga programarea în propriul calendar, vei primi un mesaj de confirmare cu un link la care poți vizualiza detaliile programării, dar și indicații prin Google Maps pentru a găsi cât mai ușor salonul. Nimic mai simplu de atât.

În plus, pe platforma online Stailer vei avea parte de unii dintre cei mai buni profesioniști în industria de hair and beauty care oferă o experiență inedită fiecărui client în parte. Sunt serioși, oferă calitate superioară, promptitudine și profesionalism.

Un win win de ambele părți

Platforma Stailer este 100% gratuită pentru oricine o utilizează și te poți programa la orice salon din zona ta, chiar dacă nu ți-ai făcut cont. Deși majoritatea persoanelor optează pentru a-și face un cont pentru că au parte de mai multe beneficii.

Ia-ți gândul de la a da sute de telefoane într-o zi  pentru a te putea programa la un salon, mai ales dacă se nimerește să ai și un eveniment important în viața ta. Dacă alegi să te programezi cu Stailer, poți să îți alegi data și ora în funcție de programul tău și nu de cea a stilistului. Alege să fii mereu aranjat cu Stailer!

Date de contact

support@stailer.ro.

0 Shares
You May Also Like