Este rentabila amanetarea unui smartphone?

Este rentabila amanetarea unui smartphone?

0 Shares
0
0
0

In viata de zi cu zi, oamenilor li se pot intampla o multime de lucruri, iar de multe ori, acestia au nevoie de anumite sume de bani pe care nu le detin.

Exista persoane care de exemplu s-au imbolnavit recent, si pentru ca nu le ajung banii sa isi cumpere medicamente pentru a se trata, trebuie sa se imrpumute.

Exista de-asemenea situatii in care oamenii pot ramane fara loc de munca, asa ca pana cand isi gasesc rapid un job, pot avea nevoie de bani cash pentru a supravietui. De-asemenea, si persoanele aflate in aceasta situatie, trebuie sa gaseasca cele mai eficiente solutii de imprumut rapid pe termen scurt.

Unele persoane au nevoie de bani pentru a-si repara masinile, iar de multe ori, nu dispun de lichiditati pe moment. In acest caz, vor incerca in mod evident sa se imprumute.

Cel mai des, oamenii care au nevoie de bani, aleg sa treaca pragul unei case de amanet, pentru a solicita un imprumut. Foarte multe persoane isi amaneteaza telefoanele pentru a obtine cat mai multi bani de la casele de amanet telefoane mobile.

Probabil, acum va intrebati daca este rentabila amanetarea unui smartphone, insa raspunsul cu siguranta este da. Iata si de ce!

Asadar, in primul rand, amanetarea unui smartphone este rentabila, dat fiind faptul ca persoanele care se confrunta cu lipsa banilor, pot in orice moment sa isi amaneteze dispozitivele, chiar si online este posibil acest lucru.

Apoi, un alt motiv datorita caruia este rentabil ca oamenii sa isi amaneteze telefoanele, este acela ca, un bun amanetat nu este un bun pierdut. Intre casele de amanet si clienti se va incheia un contract de amanet, care va avea o valabilitate de minim 5 zile, si de maxim 30 de zile.

Acest lucru nu inseamna insa ca, daca un client al casei de amanet isi doreste si are posibilitatea de a plati mai repede datoria catre casa de amanet, isi va recupera pe loc dispozitivul.

Fireste, in acest caz se va recalcula si comisionul, astfel incat suma de bani datorata casei de amanet sa fie mai mica, adica sa plateasca doar pentru zilele in care bunul a fost amanetat.

In ceea ce priveste telefoanele care pot fi amanetate, optiunile sunt nelimitate. Practic, orice smartphone poate fi amanetat.  Cu cat insa valoarea de piata a telefonului mobil inteligent este mai mare, cu atat va fi mai mare si suma de bani pe care casa de amanet o va propune in schimbul telefonului.

Cei care respecta contractul de amanet, si isi platesc datoria pana la data limita, isi recupereaza telefoanele fara probleme. Cei care nu pot face acest lucru, pot cere sa se prelungeasca valabilitatea contractului.

Cei care insa nici nu au posibilitatea de a-si achita datoria, si nici nu anunta acest lucru pentru prelungirea valabilitatii contractului de amanet, vor pierde bunurile respective, iar dispozitivele vor intra in posesia casei de amanet, care le va scoate la vanzare.

Nu in ultimul rand, facem precizarea ca persoanele care au nevoie de bani rapid, pot alege si sa isi vanda telefoanele, iar casele de amanet pot reprezenta cel mai bun cumparator.

0 Shares
You May Also Like