Este optimizarea SEO buna si pentru tine?

0 Shares
0
0
0

Milioane de oameni folosesc Google in fiecare zi pentru a cauta orice, de la “tratamente naturiste” si pana la “magazin articole sportive in Bucuresti”. Acei oameni dau clic pe primele rezultate pe care Google le afiseaza.

Nimeni nu se duce la pagina 10 pentru a descoperi ceva. Acest lucru nu inseamna ca numai site-urile care sunt in primele locuri detin aceste informatii.

SEO reprezinta o colectie de tactici care ajuta un site web sa fie in primele pozitii Google pentru termenii de cautare care descriu afacerea ta. De exemplu, un restaurant cu specific chinezesc din Bucuresti va beneficia intr-adevar de prima pozitie in Google pentru termeni de cautare, cum ar fi “restaurant chinezesc in Bucuresti” sau “restaurant chinezesc din Bucuresti”. [adsenseyu1]

http://danbradu.com/servicii-seo/ ofera servicii SEO care te pot ajuta sa iti dezvolti afacerea si sa capeti tot mai multi clienti. Beneficiind de un ajutor profesional, acordat de o echipa calificata, vei atrage un numar tot mai mare de oameni catre tine si afacerea ta. Daca nu te-ai convins inca, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa stabilesti daca SEO este bun si pentru tine.

Cum poti sti daca o mica afacere are intr-adevar nevoie de o strategie SEO? SEO este o tactica de marketing. Ar trebui sa apelezi la SEO daca esti sigur ca afacerea ta va face mai multi bani dupa aceasta experienta decat te va costa promovarea ei, nu? Pentru a-ti da seama daca afacerea ta are nevoie de SEO, este necesar sa afli cat de multi oameni sunt in cautarea a ceea ce vinzi. Poti utiliza instrumentul pentru cuvinte cheie Google pentru a afla acest lucru.

Sa lucram cu exemplul mentionat anterior: ”restaurant chinezesc din Bucuresti”. Potrivit Google, toate variantele de “restaurant chinezesc din Bucuresti” combinate au peste 31.200 de cautari pe luna. Conform celor mai recente date, site-ul care este numarul 1 in Google primeste 56% din clicuri, care in acest caz este de aproximativ 17.500 de clicuri.

Estimativ putem presupune ca o companie poate obtine numai jumatate din aceste clicuri. Deci, sa spunem ca ar fi doar 8.500 de vizitatori pe luna. Acum, cati dintre acesti vizitatori vor face o rezervare la restaurant? Un procent de 5% suna rezonabil, avand in vedere ca acesti oameni au fost in cautarea unui restaurant chinezesc din Bucuresti si au ales site-ul tau. Acest lucru ar duce la 425 de rezervari pe luna.

[adsenseyu1]

Fiind in topul Google iti poate aduce profituri substantiale lunar. Daca numarul clientilor obtinuti prin intermediul internetului este mai mare decat ceea ce te poate costa daca apelezi la profesionisti SEO, atunci ar trebui adopti aceasta solutie. Este crucial sa stabilesti aceste cifre pentru beneficiul propriei afaceri.

In unele industrii, SEO este extrem de profitabil, iar in altele nu mai este. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe dintre industriile de astazi au marje de profit si volum de cautare diferite, lucru care face ca SEO pentru anumite cuvinte cheie sa fie foarte scump. Stabileste calculele si incearca sa vezi daca afacerea ta are nevoie de SEO sau nu.


Alte stiri actuale :

1. Cum poti avea succes online?
2. Conceptul seo intre trecut si prezent
3. Cum functioneaza optimizarea seo?
4. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?

0 Shares
You May Also Like